Melania Trump, profesoară de magie?

Clemence Poesy in Harry Potter

Clemence Poesy în Harry Potter

Vestimentația Primei Doamne, la investitura soțului său în fruntea celei mai puternice poziții politice din lume, a fost asemănată cu o ținută potrivită pentru o profesoară de la Hogwarts, celebra școală de magie din Harry Potter.

Era normal să atragă întreaga atenție asupra hainelor cu care se va îmbrăca la ceremonia de la Casa Albă, totuși, gurile rele au spus că există o similitudine între alegerea ținutei bleu a Melaniei Trump și vrăjitoarele din filmul Harry Potter și Pocalul de Foc.

Ținuta Primei Doamne, Melania Trump, creată de Ralph Lauren

Deși ținuta ei a fost una exclusivistă din cel mai scump cașmir, creată de Ralph Lauren, Melania se pare că are un drum lung de străbătut până să ajungă la inimile celor care sunt sceptici în ceea ce-l privește pe noul locatar de la Casa Albă.

 

 

melanie si donald trump

Dincolo de comparația mai mult sau mai puțin malițioasă, ținuta Melaniei Trump a fost stilată și potrivită pentru grandoarea evenimentului. A avut o ușoară tușă inspirată din anii ’60, cu un detaliu ultra-șic prin adăugarea mănușilor în ton. Nu putea lipsi amprenta care o caracterizează și care cu siguranță va deveni cartea ei de vizită, pantofii stiletto.

Autor: Florentina Mușat

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete