Mel B, fostă membră a trupei Spice Girls, spitalizată de urgență. Artista și-a pierdut vederea la un ochi

Mel B, fostă membră a trupei Spice Girls, a fost spitalizată de urgență, vineri, după ce și-a pierdut vederea la un ochi. Vedeta de 43 de ani tocmai se pregătea să înceapă repetițiile pentru turneul Spice Girls.  

Mel B, fostă membră a trupei Spice Girls, spitalizată de urgență. Avea dureri mari

Mel B, pe numele complet Melanie Brown, a ajuns la Spitalul de Oftalmologie Moorfields din Londra cu ochiul acoperit de un plasture. Potrivit The Sun, starul pop a spus că a orbit, iar o sursă a declarat pentru cotidianul britanic că membra trupei Spice Girls avea dureri mari. „Era clar că o durea rău. Celelalte fete și managerii lor erau foarte îngrijorați. Ei au susținut că Mel B a țipat și a fost dusă la spital de către un asistent', menționează sursa citată.

Citeste si Spice Girls se reunește și pleacă în turneu – Biletele s-au pus în vânzare

După ce a ajuns la Spitalul de Oftalmologie Moorfields, a fost transferată la departamentul de oftalmologie al Spitalului Luton and Dunstable. De îndată ce și-a recăpătat vederea, deși medicul i-a recomandat să rămână în spital, sub supraveghere, Mel B a plecat pentru a se alătura membrelor trupei Spice Girls la repetiții.

Fosta Spice Girl a avut probleme oftalmologice grave și în trecut

Ea va avea nevoie de tratament pe viitor. Cel mai probabil, problema a fost cauzată de o operație cu laserul pe care a suferit-o recent la ochi.
Starul pop s-a confruntat cu probleme oftalmologice și în urmă cu 20 de ani. Atunci, în urma unei intervenţii chirurgicale, Melanie Brown şi-a pierdut vederea la ochiul stâng. A fot un motiv în plus pentru care problema medicală recentă să o panicheze peste măsură.

Trupa Spice Girls va demara o serie de 13 concerte pe 24 mai. Victoria Beckham nu va lua parte însă la turneu, care va debuta la Dublin, în Irlanda, pe 24 mai.

Citeste si Secretul Victoriei Beckham pentru un ten luminos și tânăr. Vedeta apelează la un remediu antiîmbătrânire bizar

Sursa foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete