Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat! „S-au stabilit într-o comunitate liniștită în care …”

De când și-au anunțat separarea de familia regală a Marii Britanii, Meghan Markle (39 de ani) și Prințul Harry (35 de ani) au locuit în Vancouver, Canada, iar apoi în Los Angeles, SUA.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat! „S-au stabilit într-o comunitate liniștită în care …”

Recent, perechea s-a mutat în Santa Barbara, la 100 de mile de Los Angeles, confirmă website-ul People.

„Ducele și Ducesa de Sussex s-au mutat în nou locuință în luna iulie”, a declarat un reprezentant de-al perechii, pentru sursa menționată anterior.

„S-au stabilit într-o comunitate liniștită în care speră să le fie respectată intimitatea atât lor, cât și vecinilor lor.”

Harry și Meghan speră să-l crească pe fiul lor Archie (1 an) în Santa Barbara pentru ca micuțul să aibă o viață „cât de normală cu putință”, a mai declarat o sursă pentru Page Six.

„A fost dintotdeauna planul lor de a se stabili ulterior în California, având în vedere că vor lucra în Statele Unite”, mai declara în trecut o sursă, pentru ET.

Meghan se simte puternic legată de Canada după ce a petrecut peste 6 ani filmând serialul american Suits, cu toate acestea, fosta actriță s-a născut și a crescut în Los Angeles, California.

Mama Ducesei, Doria Ragland (63 de ani), locuiește de asemenea în LA. În Santa Barbara, Meghan și Harry vor fi vecinii mai multor celebrități printre care se numără Oprah Winfrey, Rob Lowe și Ellen DeGeneres.

Viața ducilor, dată peste cap de biografia lor

Pentru Meghan și Harry, ultima perioadă a fost una foarte intensă. Perechea a susținut o a doua audiere în procesul intentat împotriva publicației Mail on Sunday și a ocupat primele pagini ale ziarelor după anunțul lansării biografiei Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of the Modern Royal Family.

Cartea a fost redactată de reporterii regali Omid Scobie și Carolyn Durand, despre viața lor. Biografia nu este autorizată, reprezentanții perechii declarând că nu au fost intervievați de scriitorii ei.

Ducii de Sussex au insistat asupra faptului că materialul este rezultatul „propriilor experiențe ale scriitorilor în calitatea lor de membri ai corpului presei regale”.

Cu toate acestea, perechea ocupă de aproape două săptămâni primele pagini ale ziarelor din pricina „descoperirilor” din biografie.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Raluca Zenga, primele declarații despre divorț: „Având în vedere că presa din România ne dă deja despărțiți … vreau să”

Nu se uită la bani când vine vorba de îngrijirea pielii! Cum arată Celine Dion la 52 de ani?

Randi, urmărit de o fană înfocată! „Neobișnuit până la ciudat e acel moment când …”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete