Meghan Markle și Prințul Harry „regretă” momentul interviului oferit lui Oprah

Meghan Markle și Prințul Harry „regretă” momentul interviului oferit lui Oprah

Meghan Markle și prințul Harry regretă momentul nefericit al interviului lor cu Oprah Winfrey, dar insistă că nu au avut niciun control asupra momentului în care a fost difuzat.

Interviul lor exploziv a fost difuzat în timp ce prințul Philip era în spital, iar la o lună după aceea, bunicul lui Harry a murit. Deși Meghan și Harry regretă momentul interviului, o sursă apropiată cuplului a declarat pentru Heat Magazine că au simțit că trebuie să o facă.

Harry nu-l văzuse pe Ducele de Edinburgh de mai mult de un an după decizia sa de a renunța la Titlurile Regale și la viața sa în Marea Britanie. Dar el a avut o legătură strânsă cu bunicul său în vârstă de 99 de ani și a vorbit foarte mult despre el în discuția cu Oprah.

Și acum, o sursă apropiată lui Meghan și Harry a povestit cum ducele și ducesa de Sussex „doresc ca lucrurile să fi putut fi diferite'. Sursa a dezvăluit că cei doi speră că relația lor cu Charles, William și Kate va fi mai bună „într-o zi'.

Ei au spus: „Aveau nevoie să își spună punctul de vedere și nu puteau vedea nicio altă modalitate de a face acest lucru. Dragostea și respectul lui Harry și Meghan față de prințul Philip și regină nu a fost pusă niciodată la îndoială. Harry vorbise des despre apropierea sa de bunicul său, iar Philip a fost descris ca o altă „figură paternă' pentru Harry.'

Sursa a continuat spunând că Harry a fost „supărat' că bunicul său nu a ajuns să-l cunoască pe Archie și că nu o va întâlni pe nepoata sa. Cu toate acestea, s-a bucurat că a reușit să păstreze contactul și a dezvăluit că au discutat prin apeluri Zoom. Harry i-a spus lui James Corden: „I-am sunat pe zoom de câteva ori. L-au văzut pe Archie alergând prin casă.'

De asemenea, l-a lăudat pe bunicul său pentru cât de mult a susținut-o de-a lungul timpului pe regină.

Harry s-a întors în Marea Britanie pentru înmormântarea prințului Philip fără Meghan. Aceasta a fost sfătuită de medici să nu călătorească deoarece sarcina sa este avansată.

O prietenă a fostei vedete Suits spune că este „gata să ierte' Familia Regală după moartea prințului Philip și „vrea să lase diferențele lor deoparte'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete