Meghan Markle, “penibilă, greu de privit, de-o jenă absolută.” Cine a spus asta?

Tatăl lui Meghan Markle spune că prestația fiicei sale la ultimul talk-show a fost “penibilă, greu de privit, de-o jenă absolută.”

Cookies-bottle-and-hot-sauce…-Meghan-Markle-traps-street-vendorsSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Thomas Markle a declarat că a urmărit conversația fiicei sale cu prezentatoarea talk-show-ului, Ellen DeGeneres și i s-a părut „penibilă'. El a mai spus că se simte „rănit' să audă știri despre nepoții săi de prin interviurile TV ale fiicei sale.

Tatăl lui Meghan Markle a mărturisit că s-a zvârcolit în timp ce se uita la cel mai recent interviu al ei la televizor… și l-a catalogat drept o „cascadorie stupidă de imagine', recunoscând totodată că a urmărit acea emisiune cu teamă.

Thomas, în vârstă de 77 de ani, a declarat pentru Sunday Mirror: „Nu este un mod elegant de a te comporta. Tot interviul a fost cam jenant. Și cred că a fost cu siguranță jenant pentru Familia Regală, dar și pentru ea. Bănuiesc că a deranjat pe toată lumea din Marea Britanie cu această prosteală a ei. Se prezintă drept ducesă, dar nu am văzut niciodată o ducesă comportându-se astfel, făcând cascadorii stupide și gaguri la TV.'

În cadrul show-ului, Meghan a jucat o adevărată “scenetă stradală” făcând genuflexiuni și spunând lucruri nebunești la o tarabă din piață. „Am puteri de vindecare!” i-a spus aceasta unui tânăr vânzător de cristale înainte de a începe o sesiune de meditație cu falsul asistent care o însoțea. Întreaga scenă a fost filmată cu camera ascunsă.

Thomas a spus că s-a simțit rănit și dezamăgit de faptul că Meghan a vorbit despre drumul ei profesional – fără a-i recunoaște și sprijinul lui. Iar pe cei doi nepoți, Archie, de doi ani, și Lilibet, de cinci luni, nu i-a văzut niciodată.

Tatăl lui Meghan Markle este un fost director de lumini, astăzi pensionar, de la Hollywood, în prezent locuind în Mexic.

Foto: Hepta

Citeste și:

Meghan Markle, criticată dur după ultima sa apariție: „E măritată cu un prinț și face asta?'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete