Meghan Markle, motivul pentru crede că ar fi suferit un avort spontan

Meghan Markle și Prințul Harry cred că Meghan a suferit un avort spontan ca urmare directă a intruziunii presei în viața lor.

Ducele și ducesa de Sussex au făcut această afirmație în timpul celui de-al doilea volum al documentarului lor de pe Netflix Harry & Meghan, lansat joi.

Vorbind în fața camerei, avocata cuplului, Jenny Afia, a declarat că a fost conștientă de “prețul pe care l-a plătit Meghan” pentru a intenta o acțiune în justiție împotriva Associated Newspapers în 2020, după ce editorul Mail on Sunday și MailOnline a tipărit secțiuni dintr-o scrisoare privată pe care i-a trimis-o tatălui ei, Thomas Markle, după nunta sa din mai 2018 cu prințul Harry

Afia a adăugat că Meghan era însărcinată, dar nu putea să doarmă din cauza presiunii pe care o simțea în timp ce cuplul se muta în noua lor casă din Montecito, California.

Prima dimineață în care ne-am trezit în noua noastră casă a fost când am pierdut sarcina”, a spus Meghan.

“Cred că soția mea a suferit un avort spontan din cauza a ceea ce a făcut Mail”, a adăugat Harry, scrie People. “Am urmărit tot ce s-a întâmplat”.

“Acum, știm cu siguranță că avortul spontan a fost creat din cauza asta? Bineînțeles că nu știm”, a adăugat el în legătură cu lipsa dovezilor privind o legătură de cauzalitate între evenimente.

“Dar ținând cont de stresul care a cauzat lipsa somnului și de momentul sarcinii, câte săptămâni avea, pot spune, din ce am văzut, că avortul spontan a fost creat de ceea ce încercau să-i facă”, a continuat Harry.

În decembrie 2021, Meghan a primit scuze publice complete din partea Mail on Sunday după o bătălie îndelungată în instanță la Înalta Curte din Londra.

Publicația a tipărit pe prima pagină o mea culpa adresată ducesei de Sussex, în vârstă de 40 de ani, așa cum au cerut mai multe hotărâri judecătorești potrivit cărora Mail on Sunday și site-ul MailOnline i-au încălcat intimitatea în februarie 2019 prin tipărirea unor elemente dintr-o scrisoare de cinci pagini pe care i-a scris-o tatălui ei la scurt timp după nunta cu Harry.

“Ducesa de Sussex câștigă procesul său juridic pentru încălcarea drepturilor de autor împotriva Associated Newspapers pentru articolele publicate în The Mail on Sunday și postate pe Mail Online”, se arată în anunțul de pe prima pagină, mai scrie sursa citată anterior.

Într-o declarație, Meghan a spus: “Aceasta este o victorie nu doar pentru mine, ci pentru oricine care s-a simțit vreodată temător să lupte pentru ceea ce este corect”.

Ea a precizat: “Deși această victorie creează un precedent, ceea ce contează cel mai mult este că acum suntem suficient de curajoși în mod colectiv pentru a remodela o industrie a tabloidelor care condiționează oamenii să fie cruzi și care profită de minciunile și durerea pe care le creează.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete