Meghan Markle a strălucit alături de Prințul Harry pe covorul roșu

Meghan Markle și Prințul Harry au sosit la Gala Salute to Freedom din New York, marcând unul dintre cele mai mari evenimente pe covorul roșu de când s-au căsătorit în 2018.

Meghan Markle și Prințul Harry pot lua titlul de Cel mai cool cuplu de pe covorul roșu. Ducesa de Sussex a arătat spectaculos într-o rochie roșie Carolina Herrera în timp ce participa la Gala Salute to Freedom din New York împreună cu soțul ei, miercuri, 10 noiembrie.

Meghan, în vârstă de 40 de ani, avea părul strâns în timp ce își etala rochia roșie, care era, evident, demnă de o Ducesă. Spatele rochiei avea o trenă și o fundă lungă.

Pentru momentul său, Harry a îmbrăcat un costum cu o broșă specială de mac, care să se asorteze cu soția sa. Accesoriul floral a adus un omagiu Zilei Comemorarii de pe 11 noiembrie, deoarece simbolul macului este folosit pentru a marca sfârșitul Primului Război Mondial.

În timpul apariției rare a cuplului pe covorul roșu, Meghan i-a făcut partenerului ei un compliment dulce când un reporter a întrebat : Meghan, ești mândră de soțul tău?' Ea a zâmbit și a răspuns: „Sunt mereu mândră de el, da'.

Prince Harry and Meghan Markle smile and laugh with veterans on the red carpet and are very animated as they attend a gala on eve of Veteran’s Day in NYCSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cuplul regal s-a ținut de mână, unde Harry a prezentat Premiul Intrepid Valor militarilor și veteranilor. În discursul său, Harry a reflectat asupra cauzei care îi este apropiată inimii și a povestit despre activitatea sa din timpul serviciului militar, spunând:

„Experiența mea în armată m-a făcut ceea ce sunt astăzi și voi fi mereu recunoscător pentru oamenii alături de care am putut sluji, oriunde în lume ne-am afla.'

De asemenea, la ceremonie Harry a mai vorbit și despre sănătatea mintală.

„Mintea experimentează traume și durere, fie în conflict sau acasă, fie în uniformă sau nu. Este nevoie de antrenament, precum și de recuperare și îngrijire, indiferent cine ești și indiferent ce faci. Sănătatea noastră fizică și sănătatea mintală sunt una [și] aceeași, și la fel de mult cum aspirăm să fim apți fizic, la fel și noi trebuie să fim apți mental', a mai declarat Ducele de Sussex.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete