Dani Oțil, detalii neștiute despre relația cu Mihaela Rădulescu: „M-am simțit super de…”

Dani Oțil este un tătic fericit. Soția sa, Gabriela Prisăcariu, l-a adus pe lume pe Luca Tiago, primul copil al cuplului. Cu toate acestea, înainte de actuala relație, matinalul de la Antena 1 a fost în vizorul presei acum mulți ani și datorită poveștii de dragoste dintre el și Mihaela Rădulescu.

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format un cuplu acum mai bine de 10 ani. După divorțul divei de la Monaco de Elan Schwartzenberg, tatăl fiului ei, cei doi au avut o relație amoroasă timp de cinci ani în ciuda diferenței de vârstă de 11 ani între ei.

Ulterior, Mihaela Rădulescu s-a mutat la Monaco, iar distanța a condus către despărțire. Cu toate acestea, cei doi păstrează legătura ocazional.

„Bineînțeles că există viață după Mihaela Rădulescu. Eu mai vorbesc cu ea, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din ultimii ani. Am iubit doar de două ori în viață. Am avut două relații, a câte șapte ani. Nu am făcut sex pe lângă. Spun rarisim. Eu și Mihaela ne sunăm de Crăciun. Iau cina cu fete doar dacă îmi dau cheia de la casă', a declarat Dani Oțil acum ceva timp.

Ei bine, colegul lui Răzvan Simion a avut și momente mai puțin plăcute pe parcursul celor cinci ani de relație cu Mihaela Rădulescu. Invitat într-un podcast moderat de Speak, Dani a mărturisit că erau situații când se simțea umilit de aceasta. Mai exact, când el împărtășea un succes cu iubita sa, ea îi răspundea că acel lucru îl făcuse cu mulți ani în urmă.

„Mihaela Rădulescu, ori de câte ori eu povesteam ceva tare acasă, acum zece ani, zicea: Păi, asta am făcut eu acum zece ani. Și te desfundai, îți dai seama. Eu îi ziceam: Bă, tu știi că eu m-am dat de pe tiroliană de pe stâlpul… și ea zicea: Tu știi că noi am coborât 15 oameni pe o tiroliană într-o emisiune la mare. Eu m-am simțit super de c****', a spus Dani Oțil în emisiunea de pe Youtube a lui Speak.

Înainte de a deveni tătic, Mihaela Rădulescu i-a transmis un mesaj frumos și neașteptat. Acest lucru poate fi dovada clară a faptului că cei doi țin unul la altul și nu au resentimente.

„Va fi un tată minunat. Minunat! Mă bucur enorm că e fericit și că are o fată superbă lângă el. Și asta și-a dorit el cel mai mult, și mă bucur din toată inima că i se întâmplă. Va fi tată, va fi soț, va avea exact viața pe care și-a dorit-o și mă bucur enorm pentru el. Le doresc numai bine!’, a declarat aceasta în urmă cu câteva luni pentru ciao.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete