Meghan Markle a fost răpită de familia regală. Cu ce scop?

Înainte de a deveni membră a familiei regale, eticheta nu a fost singura pe care Meghan Markle a fost nevoită să o adopte. Fosta actriță a trebuit să participe la un curs intens de securitate.

Meghan Markle a fost răpită de familia regală. Cu ce scop?

Potrivit biografiei Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of the Modern Royal Family, redactată de reporterii regali Omid Scobie și Carolyn Durand, Meghan a fost nevoită să urmeze cursul pentru a ști cum să acționeze în cazul în care ar fi fost răpită.

„A susținut un curs de securitate intens de două zile cu SAS, regimentul de elită al armatei britanice”, scriu autorii biografiei.

„Meghan a fost răpită în timpul cursului. A fost legată și pusă în spatele unei mașini de un presupus terorist, mutată într-o altă locație, apoi salvată de ofițeri dotați cu arme false.”

Antrenamentul, deși intens, își are rostul. Securitatea este una dintre principalele preocupări ale oricărei figuri publice. În trecut, Prințesa Anne, sora tatălui lui Harry, ar fi scăpat unei tentative de răpire.

Mai mult decât atât, întrebarea cine va plăti pentru securitatea perechii a fost prima despre care s-a discutat după separarea lor de familia regală.

La vremea aceea, președintele Donald Trump a scris în mediul online că guvernul american nu le va acoperi costurile privind securitatea.

La scurt timp, ducii de Sussex au declarat că nici nu își doreau ca guvernul să le acopere aceste costuri. „Răspunsul lui Meghan la mesajul lui Trump a fost să-și dea ochii peste cap.

Nici ea, nici Harry nu au cerut niciodată guvernului american susținere și au plănuit dintotdeauna să-și plătească singuri echipa.”

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în ipostaze indecente pe litoral. Cum s-au fotografiat?

Randi, urmărit de o fană înfocată! „Neobișnuit până la ciudat e acel moment când …”

Raluca Zenga, primele declarații despre divorț: „Având în vedere că presa din România ne dă deja despărțiți … vreau să”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete