Schimb de replici între Oana Roman și Marius Elisei după ce s-au despărțit. El a părăsit-o: „Nu mai vreau să am legătură cu această fată”

Oana Roman a anunțat joi seară că s-a despărțit de Marius Elisei. Tatăl fetiței a fost cel care a ales să plece de acasă din cauza neînțelegerilor.

Pe rețelele de socializare, Oana Roman a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Marius Elisei. Bărbatul a decis să o părăsească și să se mute din casa în care locuiau împreună. Fiica lui Petre Roman spune că în ultima perioadă era foarte nefericită în această relație. În 2021 ei au divorțat la notar, însă s-au împăcat câteva luni mai târziu.

„Este un lucru pe care nu l-am dorit cumva amândoi. Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața.

Vedem lucrurile total diferit. Am încercat cât s-a putut. Nu s-a mai putut. Este un lucru pe care și eu mi l-am dorit, dar mă repet.

Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este OK că am rămas singură cu toate pe cap', a spus Oana Roman pe Instagram.

Și a continuat: „Trebuie să am grijă și de copil, și de casă, și de mama, și de cumpărături, și să muncesc, să plătesc facturi și să le fac pe toate, dar asta e. El nu mai locuiește cu noi. Am hotărât acest lucru, doar că el a hotărât să plece mai devreme decât am stabilit. Atâta tot. Cum am scris și în story-ul anterior, eu mă simt eliberată de o foarte mare povară, pentru că nu ne mai era bine împreună. Nici eu nu mai eram fericită, nici el nu era fericit. Fiecare cu greșelile lui. Fiecare cu problemele lui'.

oana-roman-si-marius-elisei-ceartaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Ultimul an a fost foarte greu. Eu l-am trăit ca pe o povară'

„Ultima perioadă, cel puțin din punctul meu de vedere, ultimul an a fost foarte greu. Eu l-am trăit ca pe o povară, ca pe o situație extrem de tensionată în care nu m-am simțit bine, nu m-am simțit împăcată. Nu m-am simțit fericită și am trăit-o așa degeaba. Eu am spus că lucrul acesta trebuia să se întâmple de mai demult. El a insistat foarte mult ca Luna să facă pui, deși eu nu mi-am dorit lucrul acesta și asta e. Nu și-a asumat această responsabilitate. Probabil că el avea varianta lui, o să spună adevărul lui, nu mă interesează'.

Marius Elisei a confirmat despărțirea de Oana Roman și a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu ea. De asemenea, el a mărturisit că și-a dorit o familie cu vedeta, însă nu a avut cu cine să se înțeleagă.

„Da, este adevărat! E treaba noastră ce s-a întâmplat, cert e că nu mai suntem împreună și nu mai vreau să am legătură cu această fată. Nu mai locuiesc cu ea. E treaba noastră cum vom face cu fetița. Detaliile interioare trebuie să rămână în interior, nu trebuie să fie făcut public totul', a spus Marius Elisei pentru Spynews.ro.

„Nu ne mai înțelegeam de multă vreme. Eu mi-am dorit această familie cu toată puterea, dar dacă nu ai cu cine să-ți faci o familie, nu ai.

Oana Roman, replică pentru Marius Elisei

După ce a aflat de declarațiile făcute de fostul ei partener, Oana Roman a reacționat. Vedeta a fost deranjată de faptul că Marius Elisei i-a spus „fată'. „Vreau să îi mulțumesc public, pentru că, deși am aproape 47 de ani, el mă vede «fată»', a transmis fiica lui Petre Roman.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete