Maurice Munteanu rupe tăcerea despre orientarea lui sexuală: „Eu sunt un bărbat homosexual, nu am făcut amor cu femei niciodată”

Maurice Munteanu a făcut noi dezvăluiri despre orientarea lui sexuală. Juratul de la „Bravo, ai stil' a recunoscut că este homosexual și că niciodată nu s-a iubit cu o femeie.

Maurice Munteanu nu are nicio reținere atunci când trebuie să vorbească despre viața personală și despre lucrurile intime din viața lui. Recent, acesta a mărturisit că, în ciuda atracției lui pentru bărbați, de-a lungul timpului și anumite femeie i-au stârnit interesul și i-au atras atenția.

„Nu am făcut amor cu femei niciodată. Am făcut multe chestii cu femei, am fost îndrăgostit de femei, sunt îndrăgostit și acum de o femeie. Am cunoscut-o mai demult, am reîntâlnit-o și m-am reîndrăgostit. Am senzația de neputință și asta mă ucide mai mult decât să cred că e prea târziu.

Tind să cred că ne dorim amândoi același lucru, dar știm că e imposibil și asta face ca lucrurile să fie un pic triste. Eu sunt un bărbat homosexual, care nu are neapărat priză la bărbații gay. În mod normal, genetic, teoretic, programarea mea nu trebuia să fie neapărat una homosexuală (…). Sigur că, homosexualul din mine vrea să fie cea mai seducătoare femeie în raport cu acești bărbați, pentru că își urăște condiția', a declarat Maurice Munteanu, conform cancan.ro.

maurice-munteanu-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 7)

Referitor la atracția sa pentru bărbați, Maurice Munteanu spune că a fost conștient de ea încă de la o vârstă fragedă. La vârsta de opt ani și-a dat seama că îl interesează mai mult suflarea masculină și a îmbrățișat acest lucru. „Da, în copilărie. Cred că aveam 7-8 și nu știam ce se întâmplă.

Mi se părea simpatic un coleg, mai precis un vecin. Nu știam cum să interpretez asta. Am realizat că, da, e posibil să nu-mi placă Maricica, ci Gigel. Pentru mine asta nu reprezintă de problemă, m-am săturat să tot explic. În România, ne lovim de mentalități învechite.

Mă dezgustă oamenii care aruncă cu piatra ca și cum ar fi fără de păcat. Nu am de ce să tac pentru că nu eu mi-am ales orientarea sexuală și asta este o tâmpenie sinistră. O istorie întreagă vorbește despre asta, nu trebuie să a mai fac și eu acum. Noua generație mi se pare pregătită, sunt mai deschiși la minte. Există o urmă de speranță', declara Maurice Munteanu.

Dana Budeanu l-a jignit pe Maurice Munteanu. Cum a răspuns juratul de la „Bravo, ai stil!'

Dana Budeanu l-a jingit pe Maurice Munteanu, de curând, spunând despre acesta că a slăbit cu ajutorul unui medicament și nu prin dietă, așa cum a declarat juratul de la „Bravo, ai stil’.

„Băi feshânistule pitic vezi că ți-a rămas capu mare dă la Ozămpic! Lasă-ne cu sonsonsontimetră și cu harnelile despre înalta societate. Vezi că ți-ai tras perete în garsonieră, Mariusică din Militari. Lasă-ne cu moda!’, a scris Dana Budeanu în urmă cu două săptămâni, în mediul online.

Maurice Munteanu a avut o reacție care s-ar putea să o scoată din sărite pe creatoarea de modă. „Nu cunosc personajul. Nu mă interesează’, a spus vedeta de la Kanal D2 pentru Fanatik.

Maurice Munteanu a slăbit 23 de kilograme. La ce aliment a renunțat

Maurice Munteanu, în vârstă de 43 de ani, a slăbit 23 de kilograme fără să țină o dietă anume. Vedeta de la Kanal D a renunțat la mâncatul haotic și a început să aibă un stil de viață echilibrat. Transformarea lui din ultima perioadă a fost observată de toată lumea.

„Am avut fluctuații cu greutatea pe o perioadă limitată de timp, pe o perioadă când mâncam haotic, dar asta este greutatea pe care am avut-o întotdeauna. Eu nu am o dietă, nu cred în diete. Mănânci foarte puțin și faci mișcare, nu există minune, e o chestie stupidă’, a declarat Maurice Munteanu pentru kanald.ro.

Maurice Munteanu neagă că și-ar fi operat stomacul, așa cum susțin gurile rele. Fashion editorul a slăbit peste 20 de kilograme, iar transformarea lui este colosală.

„Găsesc util să le aduc la cunoștință gospodinelor îngrijorate care hiperventilează în confortul propriilor locuințe și, din lipsă deviață proprie, rup Instagramul trimițând mesaje de hate cum apucă, în speranța că vor fi, eventual la anul în august, mai slabe, că doar acum se taie porcul și urmează niște oale de sarmale pe ordinea de zi, că nu folosesc filtre, nu m-am operat la Stan, doar am slăbit 23 de kg.

Cu alte cuvinte, dați-vă un inel. Eu nu vă pot da decât block.’, a scris Maurice Munteanu pe Instagram, în urmă cu 2 ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete