Masca preparată în casă care rezolvă problema depigmentării pielii și elimină petele de bătrânețe

mască depigmentare și pete maronii

Chiar dacă nu doare, depigmentarea pielii are un mare impact la nivel estetic și foarte multe femei se chinuie să scape de această problemă deranjantă.

Depigmentarea pielii se produce în momentul în care producția de melanină scade. Acest lucru se poate întâmpla din cauza unor dereglări ale metabolismului, ale glandei tiroide, dar și din cauza arsurilor solare sau pe măsură ce pielea îmbătrânește. Imediat după ce primele pete au apărut pe față, vizita la medicul dermatolog este obligatorie, pentru a determina care este cauza acestora. Pe lângă tratamentele recomandate de medic, te poți asigura că aspectul pielii tale nu va fi afectat și folosind o mască, care poate fi preparată cu ușurința în casă.

Cum prepari masca ce elimină petele de bătrânețe și rezolvă problema depigmentării pielii?

Ingredientele naturale sunt bogate în tot felul de substanțe, care atunci când intră în contact cu pielea au capacitatea de a rezolva o mulțime de probleme dermatologice. Pentru a prepara o mască ce atenuează petele apărute în urma depigmentării, dar și pe cele care au devenit vizibile odată cu vârsta ai nevoie de 3 ingrediente simple.

Ingrediente:

  • 1 cartof
  • făină de ovăz
  • miere

Mod de preparare:

Masca ce te ajută să rezolvi problema depigmentării pielii poate fi preparată în confortul propriului cămin, în doar câteva minute. Pentru a obține acest amestec este nevoie să dai cartoful pe răzătoare și să îl amesteci apoi cu făina de ovăz și mierea. Amestecă cu atenție și lasă preparatul să se omogenizeze, timp de două minute. Folosește această mască în fiecare săptămână și vei observa că pielea ta își va schimba radical aspectul, iar tu nu te vei mai confrunta cu problema depigmentării. În plus, petele maronii de pe față, care sunt semnul înaintării în vârstă și îmbătrânirii pielii, se vor atenua.

Bianca Hriscu

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Amestecul care elimină tartrul și îți albește dinții. În doar două minute vei vedea rezultatele

Te trezești mereu cu fața umflată? Uite de ce se întâmplă acest lucru și cum poți rezolva această problemă

Cel mai simplu leac natural pentru căderea părului care acționează peste noapte. Efectele sunt incredibile

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete