Mărturisiri surprinzătoare despre legătura secretă dintre Neti Sandu și Florin Călinescu

Neti Sandu și Florin Călinescu sunt două dintre cele mai importante și mai apreciate vedete de la ProTv. Deși activează în industria de televiziune de foarte mulți ani, puțină lume știe faptul că între cei doi există o legătură specială.

Invitată recent în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, Neti Sandu a vorbit despre relația dintre ea și juratul de la „Românii au talent'. Prezentatoarea rubricii de horoscop de la matinalul postului din „Pache Protopescu' a dezvăluit că Florin Călinescu a fost cel care a recomandat-o conducerii ProTv pentru a fi angajată, șefii fiind încântați de ea și de abilitățile ei de citittor în stele.

„Înainte fusesem la radio, la Pro FM. Mă văzuse Florin Călinescu acolo. După ce oamenii de la ProTV au căutat luni de zile rubrici pentru matinal, Călinescu și-a adus aminte de una care face singură horoscopul, are un cerc pe o foaie, vorbește din stele. Căutați-o! Au dat de mine. Ce uluită am fost! Am dat proba și am luat', își amintește Neti Sandu.

Bruneta de la horoscop a mai povestit că atunci când și-a început cariera de astrolog, ea își testa aceste abilități pe propria persoană, iar mai târziu pe ceilalți membri ai familiei sale.

„Bineînțeles că întâi mi-am făcut mie, am făcut școală pe mine. După aceea au urmat membrii familiei mele. Astrologia este inepuizabilă, cred că mai sunt lucruri de descoperit, dar nu avem atâta capacitate și atâta minuțiozitate încât să putem înțelege totul. Întâi trebuie să înveți fiecare zodie, după aceea ce înseamnă fiecare planetă, ce face fiecare zodie în fiecare dintre case. Fiecare om are zece planete, care stau într-un fel în ziua în care s-a născut. Ca să poți să spui ceva despre acel om trebuie să înveți pentru fiecare ce înseamnă Venus în Balanță, Venus în Gemeni etc. Este inepuizabilă și, din când în când, le reiau să văd dacă mai storc ceva de la ele fiindcă, de fapt, eu vreau să înțeleg viața. Asta mă interesează!', a mai spus Neti Sandu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete