Mark Wahlberg dezvăluie metodele de parenting pe care le abordează cu fiica sa adolescentă

A fi părinte nu este întotdeauna distractiv și plin de jocuri. Persoanele care au copii în adolescență se pregătesc de obicei pentru o altă perioadă critică în dezvoltarea copilului lor. Actor, producător și om de afaceri, Mark Wahlberg cunoaște dificultățile de a fi părinte, deoarece este tatăl a patru copii. Iată câteva trucuri pe care Mark și soția sa, Rhea, le folosesc în timp ce se ocupă de fiica lor de 19 ani, Ella.

Mark Wahlberg avea 47 de ani când a vorbit despre viața sa de tată a patru copii într-un interviu acordat publicației People. El a recunoscut mai întâi că a fi părinte al fiicei sale de 14 ani, Ella Rae, a fost „o provocare” din multe puncte de vedere. Ella a dat dovadă de o atitudine tipică, dar acest lucru l-a stârnit cu adevărat pe tatăl ei.

Primul gând pe care Mark l-a avut în acel moment a fost: „Este greu, dar oamenii spun că trec prin asta și se întorc la tine. Ea vrea să plece și să își facă treaba. Există multă atitudine, multă agresivitate, mult: Ești cel mai rău, strici totul!“.

În acea perioadă, Mark a ales să-și trateze fiica, care testa limitele răbdării tatălui ei, cu o notă de calm și optimism. S-a concentrat pe petrecerea mai mult timp cu copiii, în special cu Ella, și era entuziasmat de vacanțele lor de familie.

Mark Wahlberg alege o poziție de parteneriat cu fiica sa

În septembrie 2022, Ella a împlinit 19 ani, iar tatăl său a mărturisit că alege să fie mai degrabă cel mai bun prieten decât un mentor pentru fiica sa, devenită adultă.

„Acum nu mai am literalmente nicio autoritate asupra ei până când își dă seama că are nevoie de mine din punct de vedere financiar”, a glumit el. “Își face tatuaje și toate chestiile astea, dar acum se concentrează cu adevărat pe partea academică, ceea ce este grozav. I-a luat ceva timp să ajungă acolo”, a adăugat actorul, scrie Bright Side.

Mark este absolut tolerant față de alegerile Ellei. După ce va absolvi, el plănuiește să facă un tur al facultăților cu ea. “Va absolvi la jumătatea anului, iar apoi vom pleca în turneu”, a spus el. “Ea alege cele mai aleatorii locuri – San Diego State, Clemson – așa că vom merge în toate aceste locuri.”

Mark WahlbergSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Mark Wahlberg s-a dovedit a fi un tată afectuos, deoarece a scris o postare pe Instagram pentru a-și felicita fiica, Ella, cu ocazia aniversării relației sale. Mark a sărbătorit ocazia postând o fotografie frumoasă cu Ella, în vârstă de 19 ani, îmbrățișându-l pe iubitul ei, James.

„La mulți ani la aniversarea de 1 an Ella și James. Sunt atât de fericit pentru voi!”, a scris actorul într-o postare pe Instagram.

Mark Wahlberg nu obosește niciodată să îl laude pe prietenul fiicei sale. În interviul acordat lui Ellen DeGeneres, el a vorbit deschis despre faptul că este mai preocupat de iubitul din relația lor decât de fiica sa de 19 ani. El a mărturisit cu sinceritate că fiica lui este „dură”.

„Cred că este mai speriat de fiica mea decât de mine. Mă rog mai mult pentru el decât mă rog pentru ea în această relație”, a spus Mark Wahlberg.

De asemenea, actorul se antrenează împreună cu iubitul Ellei și a postat un video cu antrenamentul lor alături de câteva cuvinte frumoase.

„Ella este o fată norocoasă, iar eu sunt un tată norocos! Este un tânăr minunat. Obișnuiam să mă antrenez pentru a-i ține pe băieți departe de fetele mele, iar acum mă antrenez cu iubitul”, a spus Mark în videoclip, mai relatează sursa citată anterior.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete