Marius Elisei, surpriza neașteptată făcută Oanei Roman: „Când am coborât…”

Oana Roman a mărturisit în urmă cu ceva timp că există câteva probleme în relația sa cu Marius Elisei. Cum nici o căsnicie nu este doar lapte și miere, cei doi au întâmpinat din nou mici obstacole.

Oana Roman este una dintre cele mai transparente vedete din România. Aceasta nu le prezintă urmăritorilor săi o viață perfectă și fiind foarte activă în social media le dezvăluie internauților momente plăcute și mai puțin plăcute. La fel s-a întâmplat și când au reapărut problemele de cuplu.

În prezent, fiica lui Petre Roman se află pe litoralul românesc fără tatăl fetiței ei. Acesta a motivat dorința de a rămâne acasă pentru a se ocupa de afacerea cu haine pe care o dețin. Fanii, evident, au insistat cu întrebările referitoare la absența lui, iar Oana Roman le-a demonstrat cât de implicat este partenerul său și ce eforturi depune pentru bunul mers al lucrurilor.

„M-ați întrebat de Marius. A rămas acasă să pregătească coletele și să și livreze din ele', a scris Oana Roman ca răspuns al unui mesaj primit de la o clientă fericită care a primit extrem de repede coletul. Marius Elisei a mers chiar el să livreze.

Ei bine, în cursul dimineții de vineri, 8 iulie, vedeta a rămas surprinsă când l-a văzut pe tatăl fetiței ei pe terasa unde aceasta este cazată pe litoral. Deși vorbiseră destul de târziu cu o seară în urmă, Marius Elisei nu a ținut cont de distanță și de oboseală și a mers după fetele lui dragi.

„Mi-a făcut cea mai frumoasă surpriză. Aseară am vorbit la 12 când ne-am culcat, era acasă la București și azi-dimineață la 9, când am coborât la micul-dejun, era pe terasă, mă aștepta', a fost mesajul transmis de Oana Roman în dreptul unei fotografii cu Marius Elisei pe terasa hotelului.

Eforturile de a funcționa lucrurile în relația lor de cuplu vin, se pare, din partea fiecăruia. Acest lucru este un semn de maturitate, înțelepciune și capacitate extraordinară de a gestiona situațiile de criză. Oana Roman declarat în urmă cu ceva timp că este optimistă și speră ca lucrurile să se așeze în viața lor de familie.

„Este un moment în care iarăși s-au adunat niște lucruri și trebuie să văd dacă putem să reușim să ajungem să le reglăm cumva sau dacă chiar nu se mai poate… nu știu. Eu tot încerc să găsesc variante, nu e vorba de o șansă, e vorba de a găsi modalități prin care să vedem dacă putem găsi căi pentru a ajunge la un numitor comun în anumite privințe. Izabela e mare și înțelege foarte multe lucruri, însă încerc s-o feresc cât de mult pot’, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete