Marius Elisei s-a întors în casa Oanei Roman. A dormit la ea: „Mi-a adus medicamente, test”

Oana Roman și Marius Elisei au dat uitării neînțelegerile și au revenit la sentimente mai bune. Fostul soț al vedetei a dormit acasă la ea în urmă cu câteva seri.

După ziua sa de naștere, Oana Roman a fost diagnosticată cu COVID-19, iar Marius Elisei i-a fost alături în acele clipe grele. Pe rețelele de socializare, vedeta a mărturisit că tatăl fetiței sale a rămas să doarmă la ea, pentru a se asigura că totul este bine cu ea, având în vedere că este bolnavă.

„Asta e imaginea zilei mele de naștere 2023. Un senin plin de culoare! Pentru că am vrut să văd doar frumosul și binele. Chiar dacă durerea a fost undeva acolo pentru că singura familie de sânge îmi rămâne Isa și mama care nu a fost lângă mine pentru că asta e situația. Dar prietenii au făcut tot posibilul ca să fiu fericită și am fost.

„A dormit jos pe canapea ca să nu fiu singură'

De ieri când le-am spus că sunt bolnavă și izolată, toți s-au oferit să îmi aducă mâncare, medicamente și tot ce am nevoie. Dar fizic a fost lângă mine și Marius, care mi-a adus medicamente, test și a dormit jos pe canapea ca să nu fiu singură.'

În Noaptea de Înviere, Marius Elisei a fost cu fiica lui la biserică pentru a lua Lumina Sfântă. Oana Roman i-a așteptat acasă, însă nu a putut să își petreacă timp cu ei.

oana-roman-si-marius-elisei-9SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Oana Roman încă îl mai iubește pe Marius Elisei

Oana Roman a fost invitată în podcastul lui Jorge unde a fost întrebată direct dacă încă îl mai iubește sau nu pe Marius Elisei. „O să-l iubesc toată viață pentru că este tatăl copilului meu și am să-l iubesc și am să-l respect toată viața’, a declarat Oana Roman la podcastul „Vorba lu Jorge'.

Vedeta a ținut neapărat să clarifice că nu are cum să-l urască pe Marius Elisei că au împreună un copil. „Il iubesc în sensul în care am trăit zece ani împreună. Nu pot să spun că îl urăsc, sub nicio formă! Am trăit zece ani împreună, avem un copil împreună, eu am niște sentimente frumoase față de el pentru că eu așa consider că e normal’, a declarat vedeta.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete