Alina Laufer spune de ce a dispărut câteva luni. Ce s-a întâmplat cu gemenii ei

Alina Laufer a dispărut câteva luni din lumina reflectoarelor, iar mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu ea. Vedeta a spus prin ce a trecut în ultima perioadă.

Alina Laufer a mărturisit că a avut câteva luni pline, iar gemenii, Davina și Nathaniel, au avut din nou probleme de sănătate. Ea nu a mai postat nimic pe rețelele de socializare din luna noiembrie a anului trecut și nici la TV nu a mai apărut.

„Bună, dragii mei!

Știu că în ultima vreme m-ați dat dispărută poate, însă am avut absență motivată 😊. Cei mici mi-au ocupat tot timpul, pentru că au fost destul de bolnăviori anul acesta. Acum, în sfârșit, sunt bine, așa că am și eu puțin timp pentru mine'.

alina-laufer-copii-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Fosta soție a lui Jorge a apelat recent la medicul estetician, unde și-a făcut niște intervenții estetice la nivelul feței. Alina Laufer a fost încântată de rezultatul obținut.

„În urma acestei proceduri, pot spune că fața mea arată mai bine și în realitate, și în poze. E o diferență subtilă. Această procedură nu a durut deloc.

Am avut o doctoriță foarte bună, cu mână ușoară, ceea ce a făcut să nu simt nimic. Se așază din ce în ce mai bine acidul hialuronic. Nu îl mai simt deloc', a dezvăluit fosta soție a lui Jorge pentru Fanatik.

Alina Laufer a schimbat grădinița gemenilor

Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, Alina Laufer a fost întrebată despre copii. Davina și Nathaniel merg la creșă de la vârsta de 1 an, iar recent fosta soție a lui Jorge a luat decizia să-i mute la o grădiniță mai aproape de casă. Vedeta a recunoscut că tatăl gemenilor, Ilan, este mult mai protector cu micuții și de multe ori îi atrage atenția soției sale în privința lor.

„Copilașii sunt foarte bine. Am schimbat grădinița de curând. I-am dus la o grădiniță lângă casa noastră și nu mai stau 3 ore pe drum să-i duc și să-i aduc. S-au obișnuit amândoi și își iubesc foarte mult educatoarele, atât de mult încât nu mai vor să vină la noi în brațe când îi luăm de la grădiniță. Davina știe pe nume toți colegii. Ea rupe cuvinte așa și imită foarte multe cuvinte pe care i le spun. El vorbește precum Donald Duck, dar e foarte activ. Eu am instaurat conceptul de nu ai voie, pentru că îmi e frică să nu se accidenteze. Din fericire, ascultă. Am început să le spun pentru protecția lor. Sâmbătă dimineața, când sunt cu mine acasă, le ia doar 10 minute să răstoarne casa.

„Ilan e și mai cloșcă decât mine'

Ilan e și mai cloșcă decât mine. E tot timpul atent cu copiii și mă terorizează. Până și mie îmi reproșează și îmi atrage atenția. Este foarte implicat cu creșterea copiilor. Noi i-am dat la creșă la 1 an și dezvoltarea lor a fost fantastică', a declarat Alina Laufer la Kanal D în urmă cu câteva luni.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagianDe mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete