Marius Elisei, gest impresionant pentru bunul său prieten, Mihai Mitoșeru

Marius Elisei, gest impresionant pentru bunul său prieten, Mihai Mitoșeru

Mihai Mitoșeru a anunțat cu tristețe în suflet că mama sa are probleme grave de sănătate, motiv pentru care a avut nevoie de ajutorul oamenilor pentru a putea fi operată de urgență.

Această operație a fost amânată din cauza lipsei acute de sânge din spitale, iar pentru asta apropiații prezentatorului TV au făcut apel la toți cunoscuții pentru a dona. Astefl, Oana Roman i-a rugat public pe urmăritorii săi să meargă să doneze pentru Camelia Mitoșeru.

Suprinzător, Marius Elisei, încă soțul Oanei, nu a stat pe gânduri și a mers la spital pentru a-i oferi o șansă mamei prietenului său bun. Mihai Mitoșeru a rămas profund impresionat de gestul său, motiv pentru care a postat pe Facebook o imagine cu Marius, în timp ce dona sânge.

„Prietenul la nevoie se cunoaște. Marius a donat sânge pentru mama', a fost mesajul din dreptul imaginii postate pe Facebook.

La foarte puțin timp după ce s-au mobilizat apropiații familiei Mitoșeru, Mihai a mărturisit pe rețelele de socializare că problema sângelui a fost rezolvată, iar mama sa va fi operată miercuri.

'Vă mulțumesc din suflet! În momentul ăsta s-a strâns sânge, mama se va opera miercuri și sper ca totul să fie în regulă pentru că așa vrea Dumnezeu, simt asta, mi-a demonstrat asta începând cu ziua de astăzi, prin voi. Vă mulțumesc din suflet', a spus emoționat Mihai Mitoșeru pe aceeași rețea de socializare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete