Mario Mutu dă cărțile pe față. Cum se înțelege cu tatăl său: „Figura paternă a lipsit din viața mea din cauza…”

Alexandra Dinu și Adrian Mutu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar rodul iubirii lor este Mario Mutu. Cei doi s-au despărțit după doi ani de căsnicie, iar viețile lor au luat-o pe drumuri separate.

Mario Mutu a fost crescut de mama sa, iar fostul fotbalist a lipsit din viața acestuia. În prezent, acesta are 19 ani și a declarat faptul că datorită părinților săi celebri a avut parte de multe prietenii din interes. El este prieten cu băieții adoptivi ai lui Alex Velea și marea parte a timpului și-o petrece alături de ei.

„E frumos să mă știe lumea. Vreau să realizez ceva și după să mă știe lumea. Cel mai mare avantaj este că anumite persoane te respectă mai mult. Unele persoane se apropie de mine pentru cine sunt părinții mei, am simțit chestia asta din prima. Există și dezavantaje, evenimente neplăcute întâmplate în trecut', a mărturisit Mario Mutu, la Showbiz Report.

mario-si-adrian-mutu-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

 

Cât despre tatăl său, tânărul a povestit că numele acestuia îl ajută, însă nu vrea să se folosească de acest lucru. Din nefericire, Mario a jucat doar un an fotbal și și-a dat seama că nu poate călca pe urmele părintelui său. În schimb, a jucat baschet timp de 9 ani.

Fiind crescut de Alexandra Dinu, Mario are o relație foarte frumoasă cu aceasta. Cei doi vorbesc foarte des despre orice, chiar și despre relații. Cât despre Adrian Mutu, tânărul a povestit că acesta a lipsit din viața sa din cauza distanței. Cu toate acestea, nu are resentimente.

„Apelez mai des la mama, e mai sufletistă, mă înțelege mai bine. Nu mă ceartă. La tata apelez mai rar, figura paternă a lipsit din viața mea din cauza distanței. Nu i-am reproșat nimic niciodată', a mai spus fiul cel mare al lui Adrian Mutu.

Alexandra Dinu este în Italia și Adrian Mutu la Craiova, iar Mario Mutu a terminat liceul și locuiește singur în țară pentru a fi mai aproape de tatăl lui. El se înțelege foarte bine cu Tiago, dar și cu surorile lui, păstrând legătura cu acestea prin telefon. Tânărul are în plan să deschidă o afacere, însă momentan nu vrea să dezvăluie nimic.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete