Connect-R și Shift, dificultăți pe traseul „Asia Express”: „Vai mama noastră”

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este deja pe micile ecrane. Telespectatorii îi pot urmări pe concurenți și pot vedea prin ce experiențe au trecut. Cursa a început cu un maraton de ediții, astfel că adrenalina și suspansul vor fi la cote maxime.

Pe unul dintre traseele stabilite de organizatori, Connect-R și Shift au întâmpinat câteva probleme în timp ce își căutau cazare. Ei se plimbau de ore întregi și încercau să convingă localnicii să-i găzduiască o noapte. Pe măsură ce noaptea se lăsa, celor doi artiști le era din ce în ce mai greu să mai creadă într-o minune, mai ales din cauza contextului creat de pandemie.

Connect-R și Shift au fost refuzați de foarte multe familii, ba chiar au sunat la poliție pentru că li se părea dubios să-i vadă pe cei doi bântuind pe străzi la ceas de seară. Prin urmare, potrivit a1.ro, poliția a venit imediat și le-a dat un ultimatum.

„Așa ghinion, mă? După ce că stăm pe drumuri, vai mama noastră, uite și Poliția. Bă, nu e noaptea noastră', a declarat Connect-R șocat de cele întâmplate.

Poliția a legitimat întreaga echipă și le-a spus să părăsească orașul dacă nu găsesc cazare.

„După ce s-a terminat toată mascarada asta cu poliția, am luat-o ușurel iar la pas. Poliția ne-a spus ceva de genul să părăsim orașul în 30 de minute dacă nu ne ia nimeni în casă și băiatul doamnei care vorbea engleză a venit după noi', a spus și Shift.

Concurenți „Asia Express', sezonul 4

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi care se vor lupta pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete