Mario Fresh, declarații inedite despre căsătorie: „Pentru ce să fac chestia asta?”

Mario Fresh și Alexia Eram formează un frumos cuplu încă dinainte să devină majori. După cinci ani de relați, mulți admiratori se întreabă când vor forma o familie cu acte în regulă.

Deși a declarat în nenumărate rânduri că îi are exemplu pe părinții lui (s-au căsătorit de tineri), Mario Fresh a mărturisit recent că nu are deocamdată gânduri de însurătoare. Acesta este de părere că el și Alexia mai au multe de făcut până când vor ajunge în fața altarului, fiind foarte tineri. Mai mult decât atât, acesta a declarat că niciodată nu a simțit că ar fi momentul să-și ceară iubita de soție și să-i ofere inelul de logodnă.

„Suntem de foarte mult timp împreună, dar suntem și foarte tineri în același timp. Și pentru ce să fac chestia asta? Până la urmă, este vorba doar despre un act și un inel! Nu a fost niciun moment în care am simțit să o cer în căsătorie! Fiecare moment are frumusețea lui. Trebuie să trecem prin anumite perioade ca să ajungem acolo (n.r. – la căsătorie)', a declarat artistul într-o emisiune pe canalul de YouTube theXclusive, scrie Click.

SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cu toate acestea, Alexia Eram a declarat într-un podcast că i-ar plăcea să devină mamă cât mai curând și să-și întemeieze o familie cu tânărul cântăreț.

„Da, mă gândesc să fac un copil cu Mario în viitorul apropiat. Chiar am avut multe discuții despre asta și chiar ne gândim serios. O să ne apucăm de treabă', a spus fiica Andreei Esca.

În urmă cu ceva timp, cântărețul a fost invitatul lui Marius Manole la emisiunea „Întrebarea mesei rotunde' și a povestit cum a decurs prima întâlnire cu Andreea Esca și Alexandre Eram, părinții iubitei lui. El a avea doar 17 ani, iar Alexia 16.

„Am tremurat vreo jumătate de an. Nu mi-a fost frică de Andreea cât m-a fost frică de domnul Alex. Probabil au crezut că e o joacă la început… și au trecut 5 ani’, a mărturisit în urmă cu ceva timp Mario Fresh.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete