Marina Voica, Sărbători Pascale în singurătate, departe de București

Marina Voica, Sărbători Pascale în singurătate, departe de București

Marina Voica s-a retras din atenția publicului, însă uneori mai povestește care îi sunt tabieturile și cum își petrece fiecare zi. Ea se pregătește acum de Sărbătorile Pascale cu multă liniște și credință în suflet.

Vedeta stă de mai bine de 15 ani în Breaza și se bucură de aerul pur ce îl oferă zona, departe de haosul bucureștean. Potrivit Impact.ro, Marina Voica nu va avea musafiri anul acesta de Paște și va urmări slujba de Înviere la televizor.

„Nu știu încă, dar nu am un plan, nu am gașcă. Așa încât, mai degrabă, cred că de Paște voi sta acasă, singură. La fel ca în alte dăți. Dar, nu mă simt singură, mereu am fost o fire retrasă. Mă simt bine acasă. Am grijă de flori, fac gimnastică, iar în căsuța mea mereu răsună muzica.

Stau acasă și mă uit la transmisia în direct de Înviere, de la Moscova. Patriarhul Kiril va oficia slujba. Am antenă specială, pentru posturile rusești. Eu sunt în temă cu adevărat cu tot ce se întâmplă', a declarat interpreta pentru Impact.

Ea va respecta tradițiile rusești din această perioadă.

„Nu știu încă, dar nu am un plan, nu am gașcă. Așa încât, mai degrabă, cred că de Paște voi sta acasă, singură. La fel ca în alte dăți. Dar, nu mă simt singură, mereu am fost o fire retrasă. Mă simt bine acasă.

Am grijă de flori, fac gimnastică, iar în căsuța mea mereu răsună muzica. Stau acasă și mă uit la transmisia în direct de Înviere, de la Moscova. Patriarhul Kiril va oficia slujba. Am antenă specială, pentru posturile rusești. Eu sunt în temă cu adevărat cu tot ce se întâmplă'.

Artista, în vârstă de 84 de ani, este născută în Rusia și face parte dintre cele mai îndrăgite artiste ale muzicii pop-soul din România. Are o carieră de peste 50 de ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete