Marina Voica, de urgență la spital: „Nu știu ce se va întâmpla”

Marina Voica a împlinit 85 de ani săptămâna trecută, pe 2 septembrie. Îndrăgita cântăreață locuiește în Breaza departe de haosul din București. Ea are o mulțime de activități care îi ușurează singurătatea și se declară încântată de viața pe care o duce.

Marina Voica a trecut zilele trecute printr-un episod care i-a adus puțină panică în suflet. Cu ocazia zilei sale de naștere, îndrăgita actriță a primit o mulțime de alimente care, se pare, nu i-au făcut deloc bine și a fost nevoită să sune la 112. Marina Voica a oferit primele declarații privind starea sa de sănătate.

„Sunt bine. Am făcut toxiinfecție alimentară, sunt foarte pofticioasă și am primit foarte multă mâncare ieri și s-a întâmplat ce s-a întâmplat, nu vreau să vă descriu. Am chemat salvarea, eu ziceam că nu chem, dar am chemat. A venit o fată foarte drăguță și mi-a zis să merg, eu nu și nu, și până la urmă am zis că să mă duc că nu știu ce se va întâmpla. Eu vreau să fiu sănătoasă', a declarat octogenara.

Ajunsă la spitalul din Câmpina, medicii i-au făcut investigații și datorită administrării unor perfuzii, artista și-a revenit, simțindu-se foarte bine.

Marina Voica, operație la inimă

Marina Voica a trecut printr-o experiență mai puțin plăcută în urmă cu 4 luni. O problemă mult mai veche i-a cauzat acum afecțiuni la inimă, motiv pentru care a fost nevoie de intervenție chirurgicală. Timp de o săptămână a fost sub supravegherea medicilor, ulterior, continuând recuperarea acasă.

„După 7 zile am fost externată și am continuat recuperarea acasă… A fost greu, eu sunt singură… Eu sunt cardiacă mai de mult, dar nu s-a observat, fiindcă știam cum să duc viața. Pe scenă dau tot, nimeni nu a știut, au crezut că eu țin un regim de viață, eu am un sistem, să forțez lucrurile, apoi stau și mă gândesc ce se întâmplă.

La un moment dat mi-am dat seama că nu mai merge să trag, am început să mă simt prost, așa e la stenoză mitrală. În ultimul moment am fost operată, fără exagerare, dacă nu găseam un om, din prieten în prieten, și am ajuns la acest doctor minunat, era prea târziu. Operația nu a durat mult, fiindcă doctorul se grăbea să mai curețe și partea dreaptă a inimii, trebuia să lucreze foarte repede, am auzit că numai 3 ore…

Acasă stau singură, eu fac totul cu grijă. Cred că la mine e mai curat acum decât când eram sănătoasă', a declarat Marina Voica în urmă cu ceva timp într-un interviu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete