Marian Râlea a reacționat după ce o fată l-a acuzat că a lovit-o: „Nu e felul meu de a fi”

Marian Râlea a fost acuzat că a lovit o fetiță în urmă cu mai mulți ani, pe vremea când făcea parte din trupa Abracadabra. Otilia a povestit, după ani, ce s-ar fi întâmplat.

Otilia, o fată din Alexandria, susține că a fost lovită de Marian Râlea, Magicianul de la Abracadabra. Totul se întâmpla cu ani în urmă, la unul dintre spectacolele pe care acesta le avusese. Fata susține că a rămas traumatizată în urma acelui moment nefericit.

„E o poveste tristă, în care eu am fost implicată direct și de care, de rușinea, de dezamăgirea și de frica pe care le-am simțit, știu de ea doar câțiva prieteni foarte apropiați. Părinții mei probabil vor citi și vor afla de aici… Dar acum mă consider suficient de puternică încât să rememorez și să și detaliez ce s-a întâmplat. Ei bine… da, eu sunt un copil pe care așa-zisul marele iubitor de copii Marian Râlea l-a bătut. Mai bine zis care a primit de la «Magi» două dosuri de palme, extrem de grele, peste față și urechi”, își amintește femeia, relatează Cancan.ro.

Și a continuat: „Aveam opt ani, elevă în clasa a doua la o școala din Alexandria. Trupa Abracadabra, împreună cu Magicianul Marian Râlea, avea un spectacol la Casa de Cultură din oraș, unde am participat și eu cu clasa mea. Stăteam în rândul al doilea, fix în fața scenei. Magicianul interacționa cu copiii din sală. Eu eram un copil extrem de energic și de curajos, făceam teatru la Palatul Copiilor, nu aveam niciun pic de trac. Ridicam mâna și răspundeam prima la toate întrebările Magicianului. Dădeam răspunsuri haioase, intrasem în jocul lui cu copiii.

La un moment dat m-a luat pe scenă. Tot spectacolul am fost o mică vedetă. Eram «ajutoarea lui Magi». M-a îmbrăcat în prințesă, în vrăjitoare, am râs, am dansat alături de Mica, Andreea și Ducu, idolii mei… Eram cel mai fericit copil din lume. Așa simțeam în acele momente. Eu, o fetiță din Alexandria, tocmai eu, să îl ajut pe Magician să susțină un spectacol întreg.'

Otilia susține că i-ar fi cerut un poster și un autograf Magicianului de la Abracadabra, iar acesta și-ar fi ieșit din fire și ar fi lovit-o.

„Se termina spectacolul. Acum, magicianul anunța că putem cumpăra postere cu Abracadabra de la ieșire. Eu m-am dus la el și l-am rugat să-mi dea și mie un poster cu autograf. El, care până atunci râsese tot spectacolul cu mine și cu sutele de copii din sala, dintr-odată, cu o voce foarte sobră, îmi spune: «Dar du-te, dragă, și cumpără-ți de la ieșire! Ce-ar însemna să vă dau la toți postere gratis?»

«Nesimțito, la obraz să-i faci lu mă-ta și lu tac-tu, nu mie! Marș acasă, nesimțito»

Eu, care nu știu de unde naiba tocmai învățasem un gest nu prea frumos, mi-am dus degetul la obraz, ca și cum i-aș fi bătut obrazul… Na… un copil de 8 ani… așa am făcut, recunosc!

Ei bine, în secunda doi, Magicianul m-a lovit cât a putut el de tare, de două ori, cu palma și cu dosul palmei peste toată fața și peste urechi, zicându-mi: «Nesimțito, la obraz să-i faci lu mă-ta și lu tac-tu, nu mie! Marș acasă, nesimțito».

Atât… atât am avut să povestesc… Am ajuns acasă și am fost întrebată de părinți cum a fost la spectacolul cu Abracadabra, pe care îl așteptam atât de mult. Le-am spus că a fost foarte frumos și că m-am simțit minunat', mai spune Otilia.

Contactat de jurnaliștii de la Playtech, actorul Marian Râlea a declarat: „Nu-mi amintesc aşa ceva! Şi nu cred să fi făcut una ca asta. Am lucrat şi am interacţionat cu sute sau mii de copii, motiv pentru care susţin că nu cred că e posibil aşa ceva! Nu e felul meu de a fi, nu e felul meu de a reacţiona în asemenea mod'.

„Noi eram pe scenă pentru ei şi erau momente când le ofeream şi cadouri. Iar tradiţia teatrului pentru copii se regăsește şi azi pe prima scenă teatrală a ţării, la Teatrul Naţional.'

Marian Râlea 2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete