Ce a pățit Adriana Bahmuțeanu cu soacra ei: „Ne scoteam ochii.”. Mama lui George Restivan nu a acceptat ușor

Adriana Bahmuțeanu nu a acceptat să se mute în America, acolo unde partenerul ei, George Restivan, locuia cu familia atunci când l-a cunoscut. Vedeta a spus de ce a rămas în România, care sunt motivele care au ținut-o aici, în țară.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan sunt mai fericiți ca niciodată de când s-au cununat religios. Împreună iau toate hotărârile importante, la fel ca și decizia de a locui în România. Puteau locui în America, unde el era cu mama și băiatul lui din altă relație, însă Adriana a renunțat deoarece copiii ei sunt în România, aici are și o carieră.

„Discuțiile și deciziile pe care le luăm, le luăm doar noi doi. Au fost momente de-a lungul timpului când diverse persoane din familia noastră sau din cunoscuții noștri și-au dorit să intre între noi și să ne dea sfaturile cele mai competente. În momentele alea am pus stop și le-am zis în față! Stop!

Eu cu el decidem, nu voi, voi vedeți-vă de viața voastră. Uite așa! Nu ai voie să-mi spui ce să fac și ce să nu fac. E greșeala mea dacă o fi vreo greșeală și capul nostru de pereți, nu vă băgați. Au fost și discuții dacă să vină George în România sau sau nu. I-am spus foarte clar: Băi, George, uite care e treaba. Eu nu pot să vin cu tine în America, eu aici am job și aici am copiii', a spus vedeta într-o emisiune online, conform wowbiz.ro.

adriana-bahmuteanu-si-george-restivan-2-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Când George Restivan a decis să renunțe la viața în America, mama lui a avut cel mai mult de suferit. În prezent, acesta locuiește acolo singură. „Mai greu, de exemplu, și spun lucrul ăsta fără niciun fel de resentiment, a fost pentru mama lui, pentru soacra mea, să înțeleagă lucrurile astea, pentru că a fost un șoc să-i plece băiatul într-un timp atât de scurt și să se mute în România.

Eu înțeleg, e o femeie în vârstă și a rămas singură. Am fost alături de ea cât am putut de mult, am stat pe video, i-am explicat, i-am spus diverse lucruri, i-am spus inclusiv faptul… Zic: Tu te uiți la mine? Păi tu crezi că aș fi stat cu tine în casă? Păi ne scoteam ochii. De ce? Pentru că fiecare femeie dorește să fie șefă în propria bucătărie, să aibă teritoriul ei', a spus ea.

Și a continuat: „I-am și explicat lucrurile astea și le-a înțeles coana Vichi și îi mulțumesc. E o femeie deschisă la minte, care a înțeles că până la urmă e mai bine așa decât să fi ajuns eu în America să ne fi scos ochii într-o bucătărie. E clar că ne scoteam ochii, îți dai seama, da? E clar că nu ne-am fi înțeles. George ar fi trebuit să fie la mijloc și să împace capra cu varza. Eu sunt mult prea independentă și m-am învățat de mult timp să fiu propriul meu stăpân și nu mai dau înapoi', a declarat Adriana Bahmuțeanu în emisiunea Online Story.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete