Mariah Carey, probleme serioase de sănătate. Care este motivul pentru care artista și-a anulat o parte din concertele de Crăciun?

Mariah Carey probleme de sănătate

După Shakira, o altă cântăreață a anunțaț că îți va anula toate concertele din deschiderea turneului de Crăciun, chiar dacă fanii așteptau cu nerăbdare momentul în care aceasta va urca pe scenă. Mariah Carey are probleme serioase de sănătate, lucru care o va ține departe de scenă pentru o perioadă de timp.

Chiar dacă turneul de Crăciun trebuia să înceapă în această vineri, fanii ce și-au luat deja bilet vor fi nevoiți să mai aștepte ceva timp până o vor putea vedea pe Mariah Carey în concert. Cântăreața a anunțat prin intermediul unei rețele de socializare că va anula concertele din deschiderea turenului, având probleme la nivelul sistemului respirator.

“Chiar la timp pentru sezonul cadourilor, se pare că am primit și eu un cadou. O minunată infecție a căilor respiratorii superioare după gripa de săptămâna trecută. Îmi pare rău! Știți că nimic nu-mi place mai mult decât să prezint de sărbători showul meu de Crăciun, dar trebuie să respect ordinele doctorului și să mă odihnesc până când îmi dă voie să cânt din nou pe scenă. Până atunci, din nefericire, trebuie să anulez mai multe concerte din viitorul turneu de Crăciun. Voi face tot ce pot pentru a vă vedea cât mai curând!”, a scris Mariah Carey, pe contul ei de Twitter.

Astfel, turneul artistei va fi reluat imediat cum aceasta se va simți mai bine, cea mai apropiată dată în care aceasta va urca pe scenă fiind 27 noiembrie, atunci când va susține un concert la teatrul Beacon din New York.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Ce decizie a luat Mariah Carey după ce a fost criticată că s-a îngrășat?

Stela Popescu, secrete de stil. Ce articol vestimentar nu a purtat actrița până la 30 de ani?

Maria Dragomiroiu a dezvăluit rețeta secretă care îi păstrează părul lung și strălucitor de ani de zile

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete