Maria Păuna: Cum să aleg fondul de ten care mi se potriveşte?

,,Alegerea fondului de ten este la fel de importantă ca cea a unei perechi de pantofi. Trebuie să probezi pantofii în ambele picioare, să vezi dacă ţi se potrivesc, asa este şi cu fondul de ten", a spus Maria Păuna în cadrul emisiunii "Draga mea prietenă!".

Opţiunile pe care le faci atunci când îţi alegi fondul de ten sunt cele care determină calitatea machiajului tău. Dacă ai ales un fond de ten prost sau nepotrivit ţie, să fii sigură că machiajul nu-ţi va ieşi aşa cum îţi doreşti.

Înainte de toate, atunci când pleci la cumpărături, trebuie să ştii care este tipul tău de piele. Dacă te bronzezi înseamnă că ai tenul galben, dacă te înroşeşti înseamnă că nuanţa tenului tău este spre roze. "Pentru doamnele şi domnişoarele creole sau de culoare se recomandă fond de ten cu nuanţă aurie, în timp ce pentru celelalte mergem pe fond de ten roze!".

O altă modalitate simplă de a-ţi alege nunaţa potrivită de fond de ten este aplicarea lui pe faţă înainte de cumpărare. Un astfel de test nu dă greş! Ce trebuie să faci? Demachiezi marginea obrazului şi apoi trasezi linii cu trei fonduri de ten diferite. Cel care nu se mai vede după câteva minute este cel care ţi se potriveşte.

Citeşte tot articolul pe unica.ro
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Frumusete