Maria Iordănescu, fiica fostului selecţioner al României, se căsătorește! Gigi Becali a acceptat să o cunune cu o condiție: „I-am zis că eu o cunun, dar…”

Maria Iordănescu, fiica fostului selecţioner al României Anghel Iordănescu, s-a logodit cu iubitul său în această primăvară. Frumoasa prezentatoare de știri sportive a spus „Da' într-un cadru de vis.

Cei doi logodnici s-au apucat imediat de pregătiri, iar la îndemnul familiei, Maria i-a cerut lui Gigi Becali să le fie naș spiritual. Latifundiarul din Pipera a acceptat ca el și soția sa, Luminița, să fie nașii fiicei lui „tata Puiu', însă și-a manifestat o dorință mai puțin obișnuită.

Patronul echipei de fotbal FCSB le va fi alături mirilor acasă și la biserică, însă nu va putea participa la petrecerea care va avea loc după cununie. Iată și motivul explicat de Gigi Becali.

„M-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun. I-am zis că eu o cunun, dar doar la Biserică și acasă. Atât! Eu nu merg la petrecere. Nu e că nu vreau, dar eu nu mai ascult muzică. Nu pot! Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica', a declarat Gigi Becali pentru Pro X.

Maria Iordănescu face parte din echipa matinalului „Focus la Prima Oră', de pe Prima TV, iar această profesie reprezintă pentru ea un vis împlinit.

„Practic, îmi îndeplinesc un vis care m-a urmărit toată copilăria și adolescența. Să pot să duc mai departe măcar o frântură din tot efortul depus ani și ani la rând de tatăl și de fratele meu în lumea fotbalului. Eu simt că, iată, contez și nu este puțin lucru. Este adevărat, am început să mă perfecționez în urmă cu câțiva ani și să înțeleg cum se produc știrile, să deprind mecanismul și mai apoi să ies și să povestesc întregul context. Și, ca în orice partidă, am avut parte și de lovituri, de sentimentul că nu am dat tot, dar, iată, odată cu această propunere, am parte și de o victorie’, a declarat fiica fostului selecționer Anghel Iordănescu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete