Andreea Bălan, relație bună cu părinții iubitului ei, Tiberiu Argint

Andreea Bălan a trecut printr-un divorț dureros de tatăl fetițelor ei, însă acum soarele a răsărit pe strada ei, din nou, și traversează o perioadă extrem de frumoasă. De mai bine de un an, frumoasa artistă se află într-o relație cu Tiberiu Argint.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care pare a fi din ce în ce mai serioasă. Acesta i-a cunoscut mama și fetițele, iar Andreea Bălan a avut ocazia de a-i întâlni pe părinții iubitului său.

Părinții lui Tiberiu Argint locuiesc în București, motiv pentru care se pare că Andreea Bălan îl însoțește pe iubitul său ori de câte ori merge în vizită la ei. În luna iulie a acestuia an, cântăreața a petrecut alături de familia iubitul ei cu ocazia aniversării zilei de naștere a mamei lui.

Andreea Bălan a apărut într-un videoclip alături de Sonia Argint, iar dialogul dintre ele a fost delicios spre surprinderea fanilor.

„Cum arată mama, Andreea?', „Este foarte frumoasă', „Nu, ce-ai spus mai devreme'. „Arată ca o șefă. Este cea mai tare șefă', a replicat artista despre mama iubitului ei.

În urmă cu câțiva ani, Sonia Argint, sora lui Tiberiu, descria relația părinților lor ca fiind una specială, bazată pe încredere și devotament. Ei merg împreună către serviciu și de asemenea, se întorc împreuna, mama fraților Argint neavând permis de conducere.

Tot atunci, jurnalista povestea că ea și fratele ei adorau să-și petreacă timpul la străbunica lor care locuia într-o zonă de case, tot în Capitală.

„Ai mei, spre deosebire de mine și de soțul meu, au stat toată viața împreună. Mama nu conduce și ei pleacă dimineața împreună și se întorc seara tot împreună. S-au cunoscut la serviciu, au lucrat împreună și toate activitățile le-au desfășurat amândoi', a declarat sora lui Tiberiu Argint pentru Revista Tango în octombrie 2016.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu locuiesc împreună. Ei petrec foarte mult timp unul cu celălalt, însă artista consideră că fetele ei sunt mult prea micuțe pentru a înțelege de ce sub același acoperiș stă un alt bărbat, altul decât tatăl lor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete