Maria Constantin a amânat nunta și a plecat în Italia

Cunoscuta cântăreață Maria Constantin trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Deși cei doi plănuiau să se căsătorească, au decis să amâne evenimentul din cauza contextului nefavorabil. În schimb, s-au retras pentru o scurtă perioadă în Italia.

Maria Constantin a trecut, de-a lungul timpului, prin momente dificile pe plan personal. Din declarațiile ei, abia acum simte că și-a găsit cu adevărat sufletul-pereche. Partenerul ei este Robert Stoica, un tânăr afacerist alături de care își petrece tot timpul.

Artista declara acum ceva timp, la o televiziune, în legătură cu o nouă căsătorie:

„Eu tot timpul mi-am dorit o familie, probabil și din cauza încercărilor mele eșuate, dar am trecut prin niște experiențe și am învățat să nu mai accept foarte multe lucruri. Nu aș spune «NU» la o a treia căsnicie, sunt tânără, sunt într-o relație, de ce nu aș împărți viața cu cineva, poate până la adânci bătrâneți. Doamne ajută, să fie cu noroc'.

Acum, după anunțul că cea de-a treia căsătorie va avea loc, atunci când contextul le va permite, cei doi s-au retras pentru o perioadă în Italia.

Întrebată despre decizia de a pleca în Italia, Maria Constantin a explicat: „Am avut o nuntă de români foarte frumoasă aici în Italia. Îmi vizitez și sora. Le împart pe toate. Am avut parte și de o vacanță foarte frumoasă și am încercat să vizităm și locuri în care eu nu am mai fost'.

Maria ConstantinSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cum s-au cunoscut Maria Constantin și Robert Stoica?

Așa cum a povestit în cadrul unui interviu, Maria și Robert s-au cunoscut la un eveniment. Cei doi s-au plăcut de la început și au vrut să descopere mai multe lucruri unul despre celălalt.

„A fost atracția foarte mare, apoi au urmat și celelalte calități, e un om cald, un om bun, calm, care nu vorbește niciodată necontrolat, aveam nevoie de un om care să mă înțeleagă, să meargă cu mine la evenimente, să mă asculte, contează enorm de mult', a povestit Maria Constantin acum ceva timp, într-un interviu pentru Antena Stars.

Citește și: Mirela Vaida, despre pasiunea de dinainte de a avea copii

Vezi şi 12 mâncăruri pe care să le încerci când ești în Italia!

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete