Maria Constantin a amânat nunta și a plecat în Italia

Cunoscuta cântăreață Maria Constantin trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Deși cei doi plănuiau să se căsătorească, au decis să amâne evenimentul din cauza contextului nefavorabil. În schimb, s-au retras pentru o scurtă perioadă în Italia.

Maria Constantin a trecut, de-a lungul timpului, prin momente dificile pe plan personal. Din declarațiile ei, abia acum simte că și-a găsit cu adevărat sufletul-pereche. Partenerul ei este Robert Stoica, un tânăr afacerist alături de care își petrece tot timpul.

Artista declara acum ceva timp, la o televiziune, în legătură cu o nouă căsătorie:

„Eu tot timpul mi-am dorit o familie, probabil și din cauza încercărilor mele eșuate, dar am trecut prin niște experiențe și am învățat să nu mai accept foarte multe lucruri. Nu aș spune «NU» la o a treia căsnicie, sunt tânără, sunt într-o relație, de ce nu aș împărți viața cu cineva, poate până la adânci bătrâneți. Doamne ajută, să fie cu noroc'.

Acum, după anunțul că cea de-a treia căsătorie va avea loc, atunci când contextul le va permite, cei doi s-au retras pentru o perioadă în Italia.

Întrebată despre decizia de a pleca în Italia, Maria Constantin a explicat: „Am avut o nuntă de români foarte frumoasă aici în Italia. Îmi vizitez și sora. Le împart pe toate. Am avut parte și de o vacanță foarte frumoasă și am încercat să vizităm și locuri în care eu nu am mai fost'.

Maria ConstantinSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cum s-au cunoscut Maria Constantin și Robert Stoica?

Așa cum a povestit în cadrul unui interviu, Maria și Robert s-au cunoscut la un eveniment. Cei doi s-au plăcut de la început și au vrut să descopere mai multe lucruri unul despre celălalt.

„A fost atracția foarte mare, apoi au urmat și celelalte calități, e un om cald, un om bun, calm, care nu vorbește niciodată necontrolat, aveam nevoie de un om care să mă înțeleagă, să meargă cu mine la evenimente, să mă asculte, contează enorm de mult', a povestit Maria Constantin acum ceva timp, într-un interviu pentru Antena Stars.

Citește și: Mirela Vaida, despre pasiunea de dinainte de a avea copii

Foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete