Anca Sînă Serea, decizie radicală: „Am decis să plec cu trenul din cauza fobiei de avion”

Vacanța în Austria a familiei Sînă-Serea de anul acesta este una atipică: pentru prima oară, Anca, alături de patru dintre copii, a decis să călătorească cu trenul. Vedeta TV are fobie de avion.

„A început vacanța cu trenul din Viena. Sunt cu Sarah, cu Ava, cu NOAH si cu Moise' a fost primul mesaj pe care Anca l-a transmis pe rețelele de socializare. O decizie curajoasă, având în vedere că Anca merge însoțită de 4 dintre copii. „Există puțină confuzie. Îmi voi pune răbdarea la mare încercare', a recunoscut Anca.  „Știu că nu va fi simplu, dar suntem pregătiți mental'.

Călătoria a durat 18 ore, iar familia Ancăi a avut la dispoziție două cușete de dormit. Pe parcursul călătoriei, Anca a  arătat cum sunt condițiile de călătorie, care este atmosfera și a explicat, mai detaliat, și cum s-a aventurat în această călătorie. Echipați cu un pachet făcut de mama Ancăi – cu șnițele, brânzeturi și legume -, plus cu un restaurantul trenului la câteva vagoane distanță, familia a făcut față cu brio unui astfel de drum lung.

Teama de zbor, incontrolabilă

„Am decis, cel puțin pentru o perioadă, să nu mai merg cu avionul pentru că am căpătat o teamă de nedescris. Singura modalitate pe care nu am încercat-o este hipnoza, așa că atunci când mă voi întoarce la București voi încerca să fac și hipnoza. Adrian va veni mâine cu avionul, cred că cu David, nu s-a decis încă. Dar condițiile chiar sunt super ok, este foarte curat.'

Anca a răspuns și curiozităților legate de micuța Leah, mezina familiei. „Leah a rămas cu mama mea, nu mi se pare o călătorie potrivită pentru un copil de nici doi ani', a concluzionat aceasta.

Anca Sînă Serea a povestit în mai multe rânduri despre teama ei de a zbura, pe care a încercat de mai multe ori să o trateze. Fără niciun rezultat însă. Un zbor recent, neplăcut, a făcut-o ca, cel puțin pentru o perioadă, să renunțe la această modalitate de călătorie.

Citește și: Cu ce se ocupă fiul lui Sorin Bontea?

Foto: Instagram

Vezi şi trasee cu mocănița în România!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete