Mareus – Producător haine de blană naturală, veste și căciuli de damă din blană naturală

Se mai poartă hainele de blană ecologică? Desigur! Hainele de blană naturală, fie că vorbim de paltoane, veste, jachete sau de căciuli își mențin farmecul atemporal. Testul timpului dispare atunci când ne gândim la articole de lux, lucrate cu materiale de înaltă calitate și pricepere și care se impun prin eleganță.

Hainele de blană au depășit clasicele croiuri. Piața oferă o varietate de modele care scot din anonimat orice ținută și se adaptează perfect după forma corpului. Blana naturală presupune costuri mari, dar ține cont că un astfel de articol poate fi purtat chiar și de generațiile următoare, fără să existe vreodată riscul să se demodeze.

Hainele de blană naturală: cât sunt de sănătoase pentru piele?

Sigur îți este familiară senzația de piele supraîncălzită deși afară sunt multe grade cu minus. Gecile din puf și în general materialele sintetice au acest ‘dar: de a amplifica temperatura din interior, de a provoca excesul de umezeală și implicit, mirosurile urâte. Ești tentată să deschizi fermoarul pentru a lăsa aerul să pătrundă. Trecerea bruscă de la cald la frig vine la pachet cu probleme de sănătate și disconfort termic. 

Hainele de blană naturală elimină toate  minusurile, acestea fiind cele mai călduroase articole vestimentare din istorie. Mareus – Producător haine de blană naturală, veste și căciuli de damă din blană naturală, te încurajează să te bucuri de frumusețea iernilor, fără să apelezi la straturi multiple de haine. Blana animalelor este concepută natural să facă față cu succes condițiilor extreme de mediu. Așadar, odată inclusă în piese vestimentare, blana ecologică îți va asigura același confort termic. 

Hainele de blană naturală: care e limita de vârstă pentru a fi purtate?

Eleganța nu are vârstă. Hainele de blană ecologică sunt asociate cu vremurile demult apuse, când o piesă vestimentară dintr-un asemenea material era greu de găsit. De obicei, hainele de blană, fiind considerate un lux erau purtate exclusiv de doamnele din înalta societate. Azi, piața este predominată de blănurile artificiale care pe lângă prețurile mult mai reduse, permit integrarea într-o varietate de stiluri. Blănurile naturale s-au impus și la acest capitol. Pe mareus.ro ai la dispoziție o gamă bogată de modele din blană naturală, lungi, scurte, tip sacou sau cu glugă, menite de a-ți pune în valoare feminitatea și liniile corpului.

Ai cumpărat un palton de blană în urmă cu douăzeci de ani? Blana ecologică poate fi oricând restilizată, modificată sau personalizată, în funcție de noile tendințe, fără a compromite croiul. Blana naturală a animalelor odată integrată într-un articol, îi conferă acestuia longevitate. Rar ai să întâlnești ca o piesă vestimentară din blană ecologică să prezinte semne de uzură. În topul celor mai bune și durabile blănuri rămâne cea de vizon, care nu își schimbă aspectul nici după câteva de decenii de purtat.

Haina de blană naturală este însăși un outfit complet și care nu are nevoie de nici o accesorizare. Indiferent ce porți pe dedesubt, blana naturală te va face să arăți ca o divă pe covorul roșu. Există multe variante din care poți alege ce îți convine: haine de blană de vulpe, haine din blană de vizon, haine din blană de samur rusesc și lista continuă. Poți personaliza apariția integrând în ținută o căciulă luxoasă din același material.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial