Marea finală Burlacul 2021! Un detaliu important ar fi dezvăluit cine este câștigătoarea inimii lui Andi Constantin

Marea finală Burlacul 2021! Un detaliu important ar fi dezvăluit cine este câștigătoarea inimii lui Andi Constantin

Fanii emisiunii Burlacul 2021 sunt nerăbdători să afle cine este cea care l-a cucerit definitiv și irevocabil pe șarmantul Andi Constantin.

Una dintre frumoasele femei care au ajuns în marea finală a „scăpat' în social media un detaliu care i-a stârnit pe fanii emisiunii. Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem despre cine este vorba. Ei bine, tânăra în vârstă de 25 de ani, Simona Bălăceanu, este cea care ar fi tras lozul cel mare.

Frumoasa brunetă este atrasă de artă și de frumos. Aceasta pictează și își mai postează operele pe rețelele de socializare. Fanii au observat la poza cu pricina că pe mâna dreaptă a frumoasei brunete este așezat un frumos tatuaj ce simbolizează un trandafir. De ce au intrat fanii la idei? Tocmai din cauza acestui mic detaliu. Trandafirul este asemănător cu cel pe care concurentele îl primesc în cadrul emisiunii dacă Burlacul își dorește să afle mai multe detalii despre ele.

Prin urmare, fanii au interpretat acest lucru ca fiind dovada faptului că ea este cea care i-a câștigat inima lui Andi Constantin. Acest lucru nu ar fi cu adevărat suprinzător, deoarece burlac acestui sezon a avut de-a lungul filmărilor numai cuvinte de admirație la adresa Simonei, ba chiar a numit-o una dintre preferatele lui.

Andi Constantin a fost cucerit de naturalețea brunetei, de ochii săi frumoși, dar și de gropițele pe care le face aceasta în obraji.

„Ai și gropițe, nu doar ochii îi ai frumoși. Chiar dacă sună a clișeu, de fiecare dată când dau de ochii tăi, mă simt pierdut. Mă uit și nu gândesc nimic, simt o pace. Am venit cu arsenalul de cuceritor. Cred că anumite complimente pot face o femeie să se destindă', i-a mărturisit Andi Simonei, în timpul unei întâlniri, potrivit spynews.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete