Mara Bănică, din nou pe mâna esteticienilor. Ce intervenție și-a făcut vedeta?

Mara Bănică este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. Aceasta este foarte atentă la aspectul său fizic, motiv pentru care apelează ori de câte ori e nevoie la medicii specialiști.

Mara Bănică a trecut din nou pragul specialiștilor esteticieni. În trecut, aceasta a făcut mici retușuri la nivelul bustului, dar și la nas. Ceea ce a făcut acum nu este o procedură des întâlnită.

Pentru că are un program încărcat datorită aparițiilor sale în unele ediții televizate, a proiectelor personale, dar și cu fiica sa, Mara Bănică a ales să își facă un machiaj permanent la nivelul ochilor. Esteticianul la care a apelat a tras o linie de tuș permanentă la ochi, astfel ziarista va fi machiată tot timpul, fără să mai piardă timp cu produse de make-up.

De obicei, acest tip de intervenție se poate face și la nivelul buzelor sau a sprâncenelor. Durata unei astfel de intervenții este de 3-4 ani, chiar dacă se numește „permanent' și mai este influențată și de modul de aplicare, îngrijire și tipul pielii.

Mara Bănică a născut anul acesta pe 1 februarie o fetiță perfect sănătoasă. Jurnalista, în vârstă de 45 de ani, a devenit mamă pentru a doua oară. Micuța a venit pe lume chiar de ziua mamei vedetei.

„Astăzi ne-am mărit familia! Am născut dimineață la 7.24 o fetiță perfect sănătoasă! Suntem bine amândouă, ne acomodăm cu viața exterioară! Tot astăzi este și ziua de naștere a mamei mele, așa că un cadou mai frumos nu cred că s-ar fi potrivit! Mulțumesc anticipat tuturor pentru urări și să vă fie bine!’, a scris Mara Bănică în mediul online, acum câteva luni.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete