Mara Bănică, atac la adresa Iuliei Albu din cauza relației cu Mike: „Cum să înduri atâta umilință? O privesc pe Iulia cu alți ochi. El e ceva rău!”

Mara Bănică și-a spus părerea sinceră despre cuplul Iulia Albu-Mike. Jurnalista a criticat-o în termeni duri pe vedetă pentru relația pe care o are cu iubitul ei.

La „America Express', emisiune care s-a încheiat la finalul anului trecut, una dintre echipele care au concurat a fost formată din Iulia Albu și Mike, iubitul cu care își împarte viața de mai mulți ani. De multe ori, cei doi au fost în centrul atenției, pentru au avut multe neînțelegeri și certuri la probe sau pe trasee.

Creatoarea de modă a fost pusă în repetate rânduri de Mike în situații deloc plăcute. Fanii emisiunii au observat comportamentul lui Mike, pe care l-au criticat aspru în spațiul public. Mulți internauți au spus că Mike ar trebui părăsit imediat, însă Iulia Albu continuă să aibă o relație cu el.

Despre celebrul cuplu a comentat și Mara Bănică în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a apărut după ce și-a făcut o operație estetică la față. Pe Instagram, fanii i-au spus că seamănă cu Iulia Albu.

În continuare, Mara Bănică a adăugat că ea nu are un Mike, nu are cum să semene cu criticul de modă. De aici a pornit discuția despre cuplul Iulia Albu-Mike.

„Nici ce îmi spun ăștia pe internet, că sunt Iulia Albu. Păi, în primul rând, eu nu am alături de mine un Mike, ferească bunul Dumnezeu. Ce? N-ai voie să te uiți la America Express?', a spus Mara Bănică. „M-am uitat, de ce?', i-a răspuns Măruță jurnalistei.

„De ce? El e ceva rău! N-ai văzut nicio emisiune?', a răspuns Mara.

„Am văzut, dar de ce zici că e ceva rău? Ei stau împreună de mult timp, dar a fost el mai nervos atunci', a continuat Măruță. „Știi că o privesc pe Iulia Albu cu alți ochi de atunci. Cum să înduri așa ceva? Ce femeie stăpână pe ea, puternică, poate să stea lângă un om care se comportă așa? E opinia mea, iartă-mă! Nu știu, să faci atâtea sacrificii doar să ai pe cineva, să știi că ești cu cineva? Atâta umilință și atâta… nu știu! Fiecare cu viața lui, dar atâta vreme cât ți-o expui la televizor, lasă-i pe alții să aibă păreri că de aia l-a arătat, nu?', a fost răspunsul jurnalistei.

Iulia Albu și Mike (13)SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 7)

Iulia Albu, despre certurile cu iubitul ei: „Ies dracii din noi'. Fanii au considerat comportamentul lui Mike nepotrivit

Experiența la America Express a adus nu doar provocări și aventuri, ci și momente tensionate pentru Iulia Albu și iubitul său, Mike. Vedeta și partenerul ei au trecut prin certuri și tensiuni în timpul competiției, momente care au atins punctul culminant și au dus la o decizie radicală – despărțirea. Cu toate acestea, iubirea lor a fost mai puternică, iar cei doi au ales să depășească orgoliul și să se împace.

Acum ceva vreme, pe contul său de Instagram, Iulia Albu a întrebat fanii despre previziunile lor cu privire la eliminarea echipei săptămânale în America Express, în timp ce emisiunea era difuzată la TV. Un fan a sugerat că cel mai probabil Iulia și Mike vor părăsi competiția, datorită certurilor frecvente și a lipsei de concentrare la jocuri. Într-un moment de transparență, Iulia Albu a confirmat că unele dintre cele mai aprinse dispute au avut loc în timpul aventurilor lor cu autostopul la America Express.

Iulia Albu: „Care este echipa care credeți că ar putea părăsi săptămâna aceasta competiția America Express?

Un fan: „Cred că voi, din păcate, vă certați prea mult în loc să vă concentrați la joc și nici mare vitează nu aveți, dar poate am o surpriză și rămâneți.

Iulia Albu: „Noi la jocuri ne concentrăm, de obicei la autostop ies dracii din noi.

Iulia Albu și Mike, iubitul ei, s-au certat prima dată din cauza bagajelor. „Prima ceartă a fost de la bagaje. Eu cred că le-ar fi luat producția dacă am fi lăsat bagajele acolo, nu cred că s-ar fi întâmplat nimic cu ele…’, a explicat vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete