Mama lui Răzvan Ciobanu, declarații emoționante la trei ani după moartea sa: „Ar fi frumos dacă cineva s-ar ocupa”

Răzvan Ciobanu a murit pe 29 aprilie, acum trei ani, chiar a doua zi de Paște. Părinții acestuia sunt încă devastați de durere și dor, însă susțin că îl visează uneori și se roagă ca sufletul lui să fie bine printre îngeri.

Mama designerului Răzvan Ciobanu a declarat recent pentru ego.ro că și-a revenit cu greu după pierderea suferită, iar acum la trei ani de la decesul designerului s-a ocupat de orânduielile bisericești și l-a pomenit pe fiul ei drag.

„Nu ne rămâne decât să ne rugăm să fie bine printre îngeri și Dumnezeu să-l odihnească în pace! Îl mai visez, dar sunt visele noastre, sunt lucruri intime, pentru noi. Am făcut recent parastas, am făcut tot ce trebuia. Mergem foarte des la București, la cimitir. Pisica lui este la noi, da, ne mai alină suferința și dorul de el', a declarat mama designerului pentru sursa citată.

De asemenea, aceasta a mai mărturisit că i-ar plăcea ca cineva să organizeze un festival de modă pentru a-l aminti pe fiul său.

„Noi ne ocupăm cu altceva, nu ne pricepem. Dar ar fi frumos dacă cineva s-ar ocupa să organizeze un festival de modă cu numele lui', a mai spus mama îndurerată.

Doamna Elena și soțul său sunt proprietarii unei pensiuni din satul Ciungetu, Vâlcea. Turiștii care le calcă pragul sunt foarte mulțumiți de condițiile oferite de aceștia.

Răzvan Ciobanu a murit la 29 aprilie 2019 pe când avea doar 43 de ani. Acesta a fost împlicat într-un grav accident rutier petrecut în județul Constanța. Publicul feminin aprecia creațiile acestuia, iar prețurile nu erau ieșite din comun, astfel că designerul oferea posibilitatea tuturor doamnelor și domnișoarelor să-și cumpere o rochie care să le pună în valoare calitățile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete