Mama lui Mihai Mitoșeru suferă din cauza divorțului fiului ei de Noemi. De ce au divorțat cei doi

Camelia Mitoșeru, în lacrimi, la Antena Stars

Camelia Mitoșeru, mama prezentatorului TV Mihai Mitoșeru, a vorbit la Antena Stars despre divorțul prin care au trecut fiul ei și fosta ei noră, Noemi.

Mama lui Mihai Mitoșeru a rămas în relații foarte bune și cu fosta soție a fiului său, în ciuda despărțirii dintre cei doi, și a explicat și motivul care stă în spatele acestei situații. 'Am făcut o promisiune față de bunica ei. I-am promis că o să am grijă de ea toată viața. Fiecare e pe drumul lui. Ea nu depinde de el. Fiecare are viața lui', a spus Camelia Mitoșeru, cu lacrimi în ochi, la Antena Stars.

Totodată, femeia a vorbit și despre motivul pentru care s-a ajuns la divorț între fiul ei și Noemi. 'Un pic de depresie din partea ei. S-a schimbat ceva în căsnicia lor. El era foarte cald și ea era foarte rece. Nu cred că faptul că a vrut un copil a fost o problemă. Cred doar că a fost o întâmplare. Ea a mers la doctor și a făcut tratament, dar totuși nu a rămas însărcinată', a explicat doamna Mitoșeru, la postul de televiziune citat.

Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat în luna noiembrie a anului trecut, însă amândoi păreau să sufere după decizia pe care au luat-o.  În luna august a acestui an, au apărut informații potrivit cărora s-ar fi împăcat dar mama lui Mihai infirmă această variantă. Cei doi se căsătoriseră în 2015, după nouă ani de relație.

Sursă foto: antenastars.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete