Fosta soție a unui celebru prezentator de la noi s-a cuplat cu un concurent de la „Chefi la cuțite”. „Nu ne-am ascuns”

Fosta soție a unui celebru prezentator de la noi s-a cuplat cu un concurent de la „Chefi la cuțite”. „Nu ne-am ascuns”

Este vorba despre fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, prezentatorul de la Antena Stars, și Enzo, concurentul de la „Chefi la cuțite', sezonul 9, din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Cei doi s-au afișat recent împreună!

 

„Suntem împreună. Nu este vreun secret, nu ne-am ascuns, dar nici nu ne-am etalat în online, să spun așa. Suntem discreți', a declarat Antonia Ștefănescu, pentru Spynews.ro.

Andrei Ștefănescu și Antonia au rămas în relații bune după divorț

Cei doi foști soți se înțeleg bine de dragul fiului lor Ayan.

Anunțul divorțului a fost făcut de Andrei, anul trecut „Dragii noștri, după cum bine știți, mereu am fost discreți cu evenimentele din familia noastră, lucru pe care l-am făcut și acum. Din respect pentru voi am hotărât că este momentul să va informăm despre situația noastră, pentru a nu există neînțelegeri. După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărți.

În luna septembrie am finalizat divorțul la notar pe cale amiabilă și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai. Antonia și Ayan locuiesc în continuare în casa noastră, îi vizitez aproape zilnic și ne petrecem timpul împreună. Puiul este bine și fericit și ne asigurăm zi de zi că această schimbare să nu îl afecteze.

Am ales să facem această tranziție departe de ochii și părerile celor din jurul nostru, pentru binele și liniștea atât a noastră, cât și a lui Ayan. Știm că această decizie va uimi pe toată lumea care ne îndrăgește și care ne-a fost alături de-a lungul anilor, însă amândoi suntem bine și ne înțelegem foarte frumos, în ciuda despărțirii noastre, lucrurile merg înainte la fel că până acum. Chiar dacă nu vom mai parcurge viitorul mână de mână, o vom face umăr lângă umăr pentru binele și fericirea lui Ayan.

Tocmai de aceea să nu vă mire că vom petrece mult timp împreună și că vom avea diferite activități împreună cu Ayan, familiile noastre și prietenii noștri. În viețile noastre se așterne liniștea, de aceea vă rugăm să respectați discreția cu care am parcurs lunile acestea. Tot ce am avut de declarat atât eu, cât și Antonia se află în aceste rânduri. Vă mulțumim!', a fost mesajul lui Andrei, postat pe Facebook, în luna noiembrie a anului trecut.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete