Mama adoptivă a Gabrielei Cristea, declarații uluitoare despre vedetă: „A devenit o maniacă”

Gabriela Cristea, cunoscuta prezentatoare de televiziune de la Antena Stars, are o relație deosebită cu „mama sa adoptivă', Paula Crăciunescu. Soția lui Tavi Clonda nu a avut niciodată o relație bună cu familia sa.

Paula Crăciunescu a fost un model în ceea ce privește viața de familie și gospodăria pentru prezentatoarea TV. „Mama adoptivă' a brunetei a fost prezentă la fiecare pas al Gabrielei, oferindu-i sfaturi despre viață.

„Mama adoptivă' a Gabrielei Cristea a subliniat cât de mândră este de vedet, pentru că aceasta se descurcă foarte bine cu gospodăria.

„Am învățat-o pe Gabriela să gătească. Ea este sub aripa mea de 30 de ani și ne înțelegem perfect. Ieri a fost Sfânta Victoria în calendar, sărbătoare cu cruce neagră, și am fost la Gabi să o sărbătorim pe fiica ei cea mare.

Gabi gătește foarte bine, am învățat-o multe, este și o diferență între noi de 20 de ani și a avut ce învăța de la mine. De exemplu săptămâna trecută a gătit o ciorbă de burtă extraordinară, atunci când o prepară o prepară cu de toate și chiar m-a sunat atunci să vin până la ea să îmi dea ciorbă de burtă gătită de dânsa. Gabi face o ciorbă de burtă extraordinară cu de toate, nu doar să fie acolo zeamă și atât', a declatat Paula Crăciunescu pentru Click!.

Gabriela Cristea și Paula CrăciunescuSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 13)

În plus față de reușitele profesionale, Paula Crăciunescu a fost un susținător necondiționat al Gabrielei și în plan personal. Aceasta a subliniat că prezentatoarea de televiziune se pricepe să facă și prăjituri foarte bune.

„Face și niște prăjituri extraordinare. Specialitatea ei sunt torturile cu fructe pentru că nu vrea să le dea foarte mult dulce la fete. Îi iese ceva delicios. Gabriela a devenit și o maniacă în tot ceea ce privește curățenia în casă, ordinea, mâncare. Sunt mândră de ea'.

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023

Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete