Delia Matache s-a bătut cu fosta ei dansatoare. Andreea Popescu a vorbit despre prietenia cu artista

Andreea Popescu, cunoscută publicului drept fosta dansatoare a celebrei artiste Delia Matache, a vorbit despre legătura strânsă pe care a avut-o cu cântăreața, dar și despre momentele mai puțin cunoscute ale prieteniei lor.

Înainte de a deveni dansatoarea Deliei, Andreea Popescu își desfășura activitatea ca animatoare într-un club. Destinul său s-a schimbat radical atunci când Delia a observat talentul ei și i-a făcut o propunere de nerefuzat. Fără să stea prea mult pe gânduri, Andreea a acceptat.

„Eu eram animatoare, dansam la cluburi. Pe vremea mea era la modă animația. A venit Delia în clubul acela și m-a văzut și a venit la mine și mi-a zis: «Auzi, nu vrei să dansezi pentru mine?». Am renunțat la tot și m-am dus să dansez pentru Delia Matache. Așa a început cariera mea în atenția publicului', a declarat dansatoarea, potrivit Playtech.

Prietenia dintre Delia și Andreea a evoluat rapid, acestea petrecând mult timp împreună și fiind mereu pe drumuri. Cu toate acestea, totul s-a schimbat în momentul în care cele două au ales drumuri diferite în viață. După ce s-au căsătorit, Andreea Popescu a decis să renunțe la colaborarea cu Delia și să se concentreze pe viața de familie alături de soțul ei, Rareș.

„Înainte să fim căsătorite, cu familii, eram nonstop împreună: la turnee, acasă, mâncam din aceeași farfurie, eram foarte apropiate. Eram mândră să o numesc pe Delia prietena mea. După care, ne-am căsătorit și, cumva, prioritatea nu a mai fost asta… Dar suntem apropiate și acum', a mai spus vedeta.

În timpul interviului, Andreea a dezvăluit că, deși erau cele mai bune prietene, ea și Delia aveau și momente tensionate, ajungând chiar să se certe sau să se bată. Cu toate acestea, supărările treceau repede.

„Ne-am și bătut, în mașină. Ne băteam și ne certam foarte des, după care ne împăcam imediat'

„Ne-am și bătut, în mașină. Ne băteam și ne certam foarte des, după care ne împăcam imediat. Într-o prietenie nu te cerți? Odată, așa de tare am enervat-o, încât, la volan fiind, s-a întors să mă lovească.

Dar eram foarte apropiate și ne-am susținut mult. Era cea mai bună prietenă a mea, eu pentru ea la fel, ne completam. Ea nu a avut atitudinea asta vizavi de mine, eram egale', a mărturisit fosta dansatoare.

Andreea Popescu și Delia Matache (3)SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 11)

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023

Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete