Maggi si Paula Chirila lanseaza primul concurs de mima culinara din Romania!

Maggi, Paula Chirila
Lansarea caravanei a avut loc pe 20 martie 2011, la Bucuresti, la Carrefour Orhideea. Maggi i-a intampinat pe toti parintii, bunicii, copiii, prietenii si vecinii lor cu premii si multa distractie pentru a petrece impreuna o zi de weekend.

„Alaturi de familie, traim intotdeauna cele mai frumoase momente, de la o plimbare in parc intr-o zi insorita, pana la cina delicioasa care ii aduna pe toti cei dragi in jurul mesei. Iar cand sute de familii sunt fericite, lumea e mult mai frumoasa! Vineri, 18 martie, am lansat promotia nationala «Maggi 500 de familii fericite». Ne dorim sa le cunoastem, astfel ca, incepand de astazi, am pornit in cautarea celor mai fericite familii din Romania', declara Alina Dragomir, Business Manager Maggi.

„Carla Sofia ne-a schimbat complet sensul vietii si ne-a unit si mai mult, ca familie. Sunt nerabdatoare sa imparasesc acest sentiment de fericire cu oameni care simt acelasi lucru pentru cei dragi. Caravana «Maggi 500 de Familii Fericite» va fi ocazia perfecta pentru a-i cunoaste pe acestia si pentru a aduce zambete pe chipurile lor', declara Paula Chirila.

In perioada 18 martie – 6 mai 2011, in cadrul promotiei nationale «Maggi 500 de familii fericite», participantii pot castiga 100 de euro in fiecare ora, in intervalul 12:00-22:00! Trebuie doar sa trimita codul promotional de pe oricare dintre ambalajele produselor Maggi participante prin: SMS la 1877 (SMS cu tarif normal in retelele Orange, Cosmote si Vodafone) sau sa il inscrie pe www.maggi.ro.

Regulamentul promotiei este disponibil gratuit pe www.maggi.ro si la Infoline: 0800 8 637 853 (apel gratuit din reteaua Romtelecom). Valoarea comerciala bruta a premiilor este de 210.540 lei.

Despre Maggi

Prezent in peste 60 de tari din intreaga lume, Maggi este unul dintre cele mai importante branduri culinare din Romania si face parte din portofoliul Nestlé, lider mondial in industria alimentara. In Romania, marca Maggi este prezenta prin Maggi Secretul Gustului, Maggi Bors, Mustar Maggi Moments, Maggi Supe standard si instant, Maggi Cuburi si Maggi Ideea Zilei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri