Madonna, mesaj emoționant pentru tatăl său în vârstă de 92 de ani

Madonna, celebra cântăreață și interpretă emblematică, a postat pe Instagram de Ziua Tatălui un mesaj emoționant pentru tatăl ei, Silvio Ciccone, în vârstă de 92 de ani.

Interpreta hit-ului Back That Up To The Beat și-a exprimat o amplă recunoștință și admirație față de bătrânul ei într-un mesaj sincer în care l-a lăudat și a apreciat munca sa asiduă.

Pentru a vorbi despre această ocazie specială, vedeta în vârstă de 64 de ani (născută Madonna Louise Ciccone) a postat un selfie recent alături de un instantaneu nostalgic de epocă în care apare iubitul ei tată, pentru a-l omagia alături de „toți tații de acolo”. Acest mesaj emoționant a urmat îndeaproape celei mai recente actualizări video a Madonnei, în care și-a informat fanii cu privire la perspectivele interesante care îi așteaptă în timpul viitorului său turneu global de 84 de concerte.

„La mulți ani și de Ziua Tatălui. Tuturor taților de acolo!!! Ea, El, Ei și Ei!. Dar mai ales tatălui meu -Silvio- care mi-a spus odată că va merge până când vor cădea roțile!!! S.A. M. E. Mulțumesc pentru etica ta de muncă neclintită și pentru Iubire și pentru că ai refuzat să mă răsfeți în vreun fel. Tu m-ai învățat cum să fiu un Supraviețuitor! Pentru totdeauna recunoscător”, a declarat vedeta pe Instagram, potrivit Bright Side.

madonnaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Mult-așteptatul turneu al Madonnei este programat să înceapă pe 15 iulie 2023, la Rogers Arena din Vancouver, Canada, și se va încheia pe 30 ianuarie 2024, la Palacio de los Deportes din Mexico City, Mexic.

Acest turneu vine în urma succesului său recent din topuri, ea devenind prima femeie de la Cher încoace care a debutat cu un single în Billboard Hot 100 în cinci decenii diferite. Anterior, artiști solo de sex masculin, precum Elvis Presley, Frank Sinatra și Michael Jackson, precum și grupuri formate numai din bărbați, precum Rolling Stones și Santana, au atins această performanță, mai scrie sursa citată anterior.

Foto: Instagram

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine’ fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.
Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete