Ce a spus Daniel Pavel despre câștigătorul „Survivor România” 2023: „Sunt foarte multe ingrediente și nu știi niciodată la startul show-ului care dintre ele îți va folosi”

Daniel Pavel, înainte de debutul „Survivor România' 2023, a făcut declarații despre câștigătorul acestei ediții. Prezentatorul a dezvăluit ce calități ar trebui să aibă învingătorul pentru a pune mâna pe marele premiu.

Pentru protv.ro, Daniel Pavel a menționat de ce este „Survivor' o experiență care nu trebuie ratată: „Aici sunt două abordări. Foarte interesant că Faimoșii sunt curajoși, pentru că sunt persoane publice, au o anumită ținută, iar Războinicii, însetați de glorie, însetați de a fi faimoși într-o zi, sunt oameni care descoperă că le place să vorbească în fața camerelor'.

Prezentatorul a vorbit și despre calitățile necesare pentru a deveni un adevărat Survivor: „Dacă Zanni a înțeles să lupte sub toate formele, inclusiv cu oamenii din tribul lui, Delea nu a făcut asta. Delea a avut o abordare poate mai ZEN. A înțeles spre final că trebuie să ceară suportul publicului și trebuie să arate un pic altfel.

Probabil trebuie să ai acea răutate pe care a arătat-o Zanni, în sensul frumos, în sens combativ. Trebuie să ai partea de ZEN când trebuie, să nu te iei prea în serios, cum arăta Delea și în același timp …mai avem Elena Ionescu, din primul sezon, feminitatea folosită ca amazoană. Sunt foarte multe ingrediente și nu știi niciodată la startul show-ului care dintre ele îți va folosi'.

Când începe „Survivor România' 2023

Formatul care îi ține pe telespectatori în fața televizoarelor cu sufletul la gură. Emisiunea în care toți cei implicați își depășesc limitele. „Survivor România' 2023 se apropie, cu fiecare zi, de un nou început spectaculos. Din 9 ianuarie, la PRO TV, Daniel Pavel le aduce celor de acasă un sezon mai tare ca niciodată.  Românii se vor putea bucura de cele mai tari jocuri, de emoțiile trăite de concurenți, de noua realitate la care vor învăța să se adapteze, de trei ori pe săptămână și în acest sezon: în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20.30. 

Odată cu acest anunț, Daniel Pavel le transmite tuturor celor de acasă: „Ne-ați așteptat, iar noi ne-am gândit la acest moment. Un sezon mai tare ca niciodată este aproape de începere, așa că ne bucurăm să fim împreună de trei ori pe săptămână! Este oficial – în fiecare luni, marți și miercuri vă așteptăm la PRO TV și pe VOYO să descoperim cum decurge lupta dintre cele două triburi. Națiune Survivor… pregătiți?'

12 faimoși spectaculoși… față în față cu 12 războinici însetați de glorie! Unul singur va ajunge până la final. Cine? Vom vedea într-un sezon care nu poate fi ratat. Show-ul fenomen este tot mai aproape de revenire. Din 9 ianuarie, Survivor România se vede la PRO TV și pe VOYO.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete