Mădălina Ghenea a fost hărțuită timp de 6 ani. Mărturisirile actriței: „Am fost foarte speriată”

Mădălina Ghenea a declarat în cadrul unui emisiuni TV din Italia că timp de șase ani a fost hărțuită și amenințată. Actrița și-a făcut curaj să vorbească despre calvarul prin care a trecut.

Mădălina Ghenea a povestit că i-au fost sparte conturile de socializare de foarte multe ori și i s-au lăsat mesaje de amenințare. Inițial, actrița a crezut că acest lucru este un efect secundar al faptului că este o persoană publică, însă amenințările au continuat mult timp. Mădălina Ghenea a apelat la Poliție, iar din fericire, autoritățile din Milano l-au prins pe cel ce o hărțuia.

„Din păcate, în ultimii șase ani am fost victima hărțuirii: profilurile mele sociale au fost sparte de mai multe ori. Am fost foarte speriată, chiar dacă, din fericire, nu am întâlnit niciodată fizic această persoană. Trebuie să mulțumesc Parchetului din Milano, deoarece au reușit să identifice hărțuitorul. La început am acceptat, nu am făcut nimic. Am crezut că este un efect secundar al meseriei mele, al popularității, dar nu trebuie să accepți niciodată cuvinte atât de grave, de dure.Nimeni nu merită un asemenea lucru', a declarat actrița în cadrul unei emisiuni TV din Italia.

Madalina-Ghenea-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Mădălina Ghenea a fost jefuită anul trecut

Mădălina Ghenea a avut parte de o întâmplare nefericită, după ce a fost jefuită pe 11 decembrie. Actrița a fost traumatizată de această situație, pentru că în valiză se aflau bijuterii extrem de valoroase.

Frumoasa româncă a stat închisă în casă timp de 3 săptămâni după ce a fost jefuită. Mădălina Ghenea a avut și atacuri de panică după situația neplăcută prin care a trecut.

„Am stat închisă în casă trei săptămâni, dar promit că mă voi întoarce la normalitate. Îmi pare rău că arăt epuizată, chiar mă străduiesc să îmi revin, dar nu e ușor deloc. Am avut atacuri de panică din cauza a ceea ce mi s-a întâmplat. Sper să mă întorc la viața mea normală și să uit', spunea Mădălina Ghenea pe Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete