Măcelarul din Bucha a supravegheat „violul și genocidul ucrainenilor” la câteva săptămâni după ce a fost binecuvântat de preot

Un comandant rus numit „Măcelarul din Bucha' după ce a supravegheat violul și uciderea ucrainenilor nevinovați a fost recent binecuvântat de Biserica Ortodoxă.

Locotenentul colonel Azatbek Omurbekov a fost desconspirat de hackerii de la Anonymous și făcut de rușine în urma comportamentului „complet inuman' al trupelor atunci când ocupa orașul. Acesta este comandantul Brigăzii 64 Separate de Puști Motorizate, care a lăsat dezastru de nedescris în urma lor înainte de retragere.

Orașul de la periferia capitalei este acum plin de gropi comune și cadavre putrezind pe stradă, în timp ce supraviețuitorii suferă traume nespuse.

Atenția a căzut acum asupra liderului haitei barbare, Omurbekov, după ce identitatea sa a fost dezvăluită online.

„Măcelarul din Bucha', despre care se crede că are în jur de 40 de ani, a fost acum acuzat că a condus violul și măcelul oribil a sute de ucraineni.

InformNapalm, o inițiativă de voluntariat ucrainean care monitorizează activitățile armatei ruse și ale serviciilor speciale, a descoperit că este un veteran experimentat și comandantul unității 51460.

Omurbekov, a cărui unitate are sediul într-un oraș din afara Khabarovsk, în Orientul Îndepărtat al Rusiei, a fost binecuvântat de un preot ortodox în noiembrie, scrie The Sun.

Înainte de a fi trimis în Ucraina pentru a provoca atrocități nevinovaților, episcopul de Khabarovsk a condus un serviciu pentru belicos.

„Istoria arată că majoritatea bătăliilor le ducem cu sufletul. Armele nu sunt cel mai important lucru. Biserica este un loc în care ne putem împărtăși și ne putem pregăti pentru evenimentele care urmează. Cu binecuvântarea Celui Atotputernic, sperăm să realizăm aceleași lucruri pe care le-au realizat strămoșii noștri', a spus după ceremonie comandantul, potrivit sursei mai sus menționată.

Omurbekov a primit o medalie pentru serviciu remarcabil în 2014 de către ministrul adjunct al apărării rus, Dmitri Bulgakov.

„Măcelarul' este acum în centrul unei anchete privind violul, jefuirea și uciderea a sute de ucraineni. Dreptul internațional prevede că un comandant militar este responsabil pentru orice crime de război comise de trupele sale.

Grupul de voluntari Tretya Sila a spus: „În Bucha, era o unitate militară 51460 din satul Knyaze-Volkonskoye, regiunea Khabarovsk. În curând toți acești criminali, violatori și jefuitori vor fi cunoscuți de întreaga lume.'

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri