Luna Nouă în Taur ne oferă un sprijin major pentru a ne îndeplini visurile. Previziunile Uraniei pentru fiecare zodie

Luna Nouă în Taur

Luna Nouă în Taur are loc în dimineață zilei de 5 mai și durează timp de patru săptămâni. Acest aspect format de Lună este o invitație la încredere și la a construi cu mai multă determinare și cu mai multă răbdare lucrurile pe care ni le dormi. Contextul astral ne oferă, în următoarele patru săptămâni, un sprijin major pentru a ne îndeplini visurile. 

Urania ne spune cum vor fi cele 12 semne zodiacale influențate de Luna Nouă în Taur și în ce sectoare ale vieții.

BERBEC

Luna Nouă în Taur introduce, în cazul vostru, în următoarele patru săptămâni, un accent special în plan salarial sau financiar ce vă va influența și proiectele personale.

TAUR

Lună Nouă în Taur vă va permite să identificați chestiunile importante de viață de care trebuie să țineți cont și pe care trebuie să le rezolvați ori să le fructificați.

GEMENI

În următoarea lună, contextul astral favorizează contradicțiile. Pe de o parte, acesta tinde să destabilizeze ordinea interioară, pe de alta, să consolideze sau să dezvolte laturile necesare pentru evoluția voastră. În această perioadă, veți avea adevărate 'dezbateri' interioare cărora Luna Nouă în Taur le va da o greutate și o semnificație aparte din cauza dificultăților perpetuate din trecut și care trebuie identificate și eliminate.

RAC

Există șanse ca unii dintre voi să fie cooptați într-o structură care să le permită să desfășoare activități ce fac apel la vocațiile personale. Acest proces de consolidare, prin raportarea la alții, va fi intensificat de Luna Nouă în Taur.

LEU

Lună Nouă în Taur va scoate în evidență sectoarele asupra cărora trebuie să vă concentrați în perioada următoare. Veți primi bani de la persoane importante din viața voastră ori veți dori un job mai bun. Jobul nu vă va bate însă la ușă. Va veni doar dacă veți căuta și veți acționa.

FECIOARĂ

Luna Nouă în Taur va pune punct unui drum, cu bune și rele, început anul trecut pe vremea aceasta și va pune bazele unui circuit nou pentru următorul an. Mesajul acestui aspect forrmat de Lună este unul destul de clar, astfel încât veți înțelege fără prea mult efort unde și cum trebuie să interveniți pentru a vă duce la bun sfârșit proiectele de viață.

BALANȚĂ

Atașamentele voastre față de o situație care să vă conducă la un beneficiu financiar vor căpăta o dinamică specială în preajma zilei de 5 mai, când va avea loc faza de Lună Nouă în Taur. Acest aspect al Lunii vă va motiva și vă va determina să condiționați niște situații și niște proiecte personale de siguranța financiară. Este o perioadă în care pot avea loc schimbări profunde ce vă pot afecta nu numai pe voi, dar și pe cei din jur.

SCORPION

Luna Nouă în Taur introduce o notă în plus de afectivitate, de implicare emoțională și are darul să închidă un circuit inaugurat anul trecut și să croiască altul nou, pentru viitorul an, în privința relațiilor parteneriale, contractuale, conflictuale sau procesuale.

SĂGETĂTOR

Luna Nouă în Taur vă imprimă o reacție conservatoare vizavi de condițiile care vă vor fi impuse la locul de muncă. Sunt evenimente care vă pot schimba rutina, situații care vă obligă să vă adaptați noilor condiții create de evenimentele care pot să nu aibă legătură cu performanța voastră profesională, ci să fie rezultatul aplicării unor măsuri organizatorice ori efectul aplicării actelor normative de ultimă oră.

CAPRICORN

Luna Nouă în Taur din 5 mai va radicaliza atitudinea voastră vizavi de problemele sentimentale cu care vă confruntați. Așa că nu este deloc exclus să reduceți totul la o chestiune simplă, dar dramatică: Sunt fericit? Ce trebuie să fac?

VĂRSĂTOR

Familia, averea, problemele personale care privesc regimul locativ și imobiliar vă pot crea probleme majore în perioada care urmează. Luna Nouă în Taur vă va intensifica trăirile, făcându-le mai pătimașe.

PEȘTI

Îb următoarele săptămâni, veți simți nevoia de a acumula cunoștințe noi pentru a vă pregăti pentru un progres profesional. Luna Nouă în Taur vă va fi un aliat de nădejde în demersurile voastre.

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop