Luna Nouă în Pești ne aduce noroc nesperat și noi începuturi. Previziunile Uraniei

Pe 23 februarie 2020, se formează Luna Nouă în Pești. Este o Lună norocoasă și puternică, ce descrie o perioadă ideală pentru noi începuturi, pentru demararea de noi proiecte, pentru asumarea de riscuri inclusiv în relații personale. E o perioadă propice renunțării la obiceiuri, comportamente și credințe vechi și găsirii de modalități creative de a progresa.

URANIA ne spune cum va fi fiecare semn zodiacal influențat de Luna Nouă în Pești

BERBEC

Luna Nouă în Pești favorizează trezirea la realitate pe fondul unei revelații. Este un moment bun pentru meditație, introspecție înaintea unor decizii importante. Influența astrală va funcționa fie că vreți, fie că nu vreți în sensul vindecării blânde a spiritului încercat de evenimentele neplăcute care acum se risipesc din fondul lor sufletesc ca un fum, lăsând locul curat pentru noi experiențe, concluzii și evoluții.

TAUR

Luna Nouă în Pești vă aduce o stare de comuniune sufletească, plăceri împărtășite alături de prieteni apropiați (petreceri, evenimente fericite), și vă prilejuiește revederea cu persoane de care vă leagă amintiri plăcute.

GEMENI

Luna Nouă în Pești v-ar putea cadorisi cu situații mulțumitoare, cu bucuria de a vă vedea apreciați. Astfel, puteți avea parte de laude publice, premii, distincții.

RAC

Multe premise care au stat la baza deciziilor voastre din ultima vreme vor fi, în jurul datei de 23 februarie, analizate și șlefuite. Veți da dovadă de sete de progres, de dorință de mai bine, de ridicare la nivelul unor cerințe superioare pentru atingerea cărora, dacă veți constata că nu aveți pregătirea necesară, vă veți mobiliza să găsiți cele mai eficiente căi de atingere a performanței.

LEU

În ziua de 23 februarie, Luna Nouă în Pești va încheia circuitul deschis anul trecut, pe vremea asta, care a pus un accent pe tot ceea ce ține de bunurile primite, dăruite sau obținute prin bunăvoință ori prin aplicarea legii și va deschide un ciclu nou, până în primăvara anului 2021.

FECIOARĂ

Luna Nouă în Pești, din 23 februarie, poate aduce surpriza unei evoluții neașteptat de bune prin schimbarea atitudinii celor care anchetează, audiază, expertizează, trag concluzii, emit decizii. În principal, este vorba de corectitudine și onestitate, și mai puțin de îngăduință.

BALANȚĂ

Contextul astral creat de Luna Nouă vă dă posibilitatea unei ameliorări trupești și sufletești prin alte metode decât cele clasice, respectiv prin beneficiul unuia sau mai multor efecte ale terapiilor alternative. Vor avea efect acele proceduri care țintesc să vă ofere o stare de bine trupească (masaje, băi, împachetări exotice aromate, gimnastică). Luna Nouă va accentua bucuriile simple și relaxarea fizică.

SCORPION

Sectorul sentimentelor va fi susținut din plin de Luna Nouă. Influxurile astrale vor spori emotivitatea și romantismul. Luna Nouă va introduce, de asemenea, note pătimașe sau, de la caz la caz, în funcție de vârstă și experiență de viață, nerăbdare, exces afective, disponibilitate spre aventură, tendința de a cădea pradă visurilor și exagerărilor.

SĂGETĂTOR

Luna Nouă în pești va ajuta la ameliorarea relațiilor cu membrii familiei. Aceasta va lucra intens asupra netezirii asperităților mai cu seamă dintre părinți și copii.

CAPRICORN

Luna Nouă în Pești vă poate prilejui primirea unor mărturisiri ale sentimentelor din partea unor persoane de la care nu v-ați așteptau: veți fi flatați, emoționați, impresionați. Nu e obligatoriu ca această secvență să declanșeze o relație afectivă, dar o apropiere sufletească, da.

VĂRSĂTOR

Luna Nouă în Pești vă poate oferi sprijin pentru a scăpa de datorii și de lipsuri bănești. Este un moment bun pentru intrarea în normalitate cu privire la regimul salarial sau la identificarea unei soluții de a câștiga bani prin valorificarea unor abilități personale.

PEȘTI

Luna Nouă care se formează în semnul vostru zodiacal va închide, cu bune și cu rele, circuitul existențial inaugurat anul trecut. Se va deschide un alt ciclu până în primăvara anului 2021. Veți simți nevoia unui repaus, a unor zile de tihnă interioară, necesare pentru a medita asupra celor ce se petrec în jurul vostru, pentru a înțelege direcția de viață și deciziile necesare în acest moment. Probabil că veți ajunge la concluzia că trebuie să renunțați la niște convingeri ce funcționează ca niște piedici de care se lovesc inițiativele voastre.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop