Horoscop 21 februarie. Zodia care va fi mințită în față

Horoscop 21 februarie. Vigilența nu este, cu siguranță, punctul forte al nativilor din mai multe zodii azi. Aceștia se pot lăsa înșelați de aparențe și pot cădea ușor în curse, iar consecințele vor fi pierderi materiale, de statut social sau de imagine. O zodie va fi mințită pe față și riscă să nu-și dea seama până când cineva nu-i deschide ochii.

BERBEC

Vă fură mirajul oferit de beneficiile unui serviciu pe care un apropiat pare să vi-l facă, dar dincolo de acest beneficiu sunt niște interese ascunse, niște condiții, niște obligații pe care foarte probabil să nu le puteți îndeplini. Așa că atunci când respectiva persoană vă îmbie cu respectivul serviciu întrebați-o direct în ce fel vă îndatorează.

TAUR

Considerați că ați fost nedreptățit de către un superior, dar parcă încă nu aveți curajul să-i arătați cum stau, de fapt, lucrurile. Totuși, nu este bine să țineți doar pentru voi lucrurile astea. Puneți-vă ordine în gânduri, în cuvinte, și comunicați-i situația reală.

GEMENI

Vi se face subit dor de cineva important din trecutul vostru, dar orgoliul nu vă lasă să contactați acea persoană, mai ales că despărțirea voastră n-a fost dintre cele civilizate. Bine ar fi să ascultați glasul inimii și să faceți exact cum simțiți. S-ar putea ca persoana respectivă să fie mai mult decât încântată să aibă vești de la voi.

RAC

Aveți prostul obicei de a vă uita la ceilalți peste gard, motiv pentru care începeți cu comparațiile și începeți să vă frustrați. Bine ar fi să vă mutați focusul pe ce aveți voi și să vă amintiți că lucrurile pe care le aveți în prezent le aveți pentru că, la un moment dat, vi le-ați dorit.

LEU

Nu sunteți tocmai în apele voastre și aveți tendința să faceți din țânțar armăsar și reproșuri care nu-și au locul. Riscați să vă atrageți antipatii sau să generați conflicte. Încercați să vedeți care este problema reală, dar căutați-o la voi, nu la cei din jur. Ce se ascunde cu adevărat în spatele emoțiilor voastre?

FECIOARĂ

Aflați un secret important, spumos, și vă abțineți cu greu să-l țineți doar pentru voi. Totuși, străduiți-vă să nu răspândiți informația aflată. Există mari șanse să nu fie tocmai reale.

BALANȚĂ

Ghinionul pare să vă urmprească azi. Aveți parte de mici accidente. Fie vă spargeți telefonul, tableta, un pahar sau o cană, fie pierdeți ceva care pentru voi avea o valoare sentimentală mare. Nu vă necăjiți prea tare. Lucrurile pot fi înlocuite, oamenii sunt cei care nu pot fi înlocuiți.

SCORPION

Cineva foarte apropiat, nu este deloc exclus să fie vorba chiar despre partenerul de viață, vă minte în față. Știți deja adevărul din mai multe surse, chiar intuiția voastră este una dintre ele. Iar această persoană nu are nicio reținere să vă privească în ochi și să vă spună că voi sunteți care nu știu adevărul și că lucrurile stau cum vi le prezintă ea, fără putință de tăgadă. Să nu vă puneți nici măcar o secundă la îndoială judecata voastră. De data asta chiar nu este cazul.

SĂGETĂTOR

Vă este prezentată, azi, o persoană care pare de încredere, dar după o conversație nu foarte lungă cu ea parcă ceva începe să nu vă miroasă bine. Ascultați-vă intuiția! Nu-i dați toate informațiile pe care vi le cere, nu-i răspundeți la toate întrebările pe care vi le pune. O să vă dați foarte ușor seama că vă iscodește și nici nu puteți afla prea curând care-i este motivația.

CAPRICORN

Aveți ocazia să faceți o deplasare în interes de serviciu și nu sunteți peste măsură de încântați, mai ales că este vorba de mai multe zile. Partea bună este că veți avea oportunitatea să faceți cunoștință cu oameni deosebiți și influenți, cu care ați putea dezvolta relații durată și de la care ați putea beneficia de ajutor pe viitor.

VĂRSĂTOR

O surpriză frumoasă pe care o primiți în prima parte a zilei din partea unei persoane la care nu vă așteptați vă înfrumusețează întreaga zi. Foarte probabil că, la un moment dat, ați ajutat-o pe respectiva persoană cu ceva și pentru ea ajutorul vostru a însemnat mult.

PEȘTI

Aveți o grămadă de treburi de rezolvat înainte de weekend și nu știți cu care să începeți. Nu intrați în panică! Puneți-le pe hârtie în ordinea priorităților – cu siguranță nu toate-s prioritare – și o să vedeți ce ușor o să meargă treaba.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop