Luna Neagră în Berbec ne aduce lecții din viețile trecute, care trebuie asumate în viața aceasta. Previziunile Uraniei

Luna Neagră în Berbec se formează pe 27 ianuarie 2020 și durează până pe 21 octombrie. Luna Neagră este un bagaj karmic cu care venim din altă viață și pe care suntem nevoiți să-l acceptăm și să-l integrăm în viața aceasta. Acest aspect astrologic este asociat karmei de agresivitate. Prin urmare, va trebui să încercăm să ne dozăm această latură pentru că putem exagera și putem ajunge la gesturi violente, care să ne afecteze și pe noi, și pe cei din jur.

URANIA ne spune cum va fi fiecare semn zodiacal influențat de Luna Neagră în BERBEC.

BERBEC

Pe 27 ianuarie, Luna Neagră va intra în zodia Berbecului și, până pe 21 octombrie, ea își va exercita influența asupra personalității voastre. Se poate vorbi despre posibile încercări atât organice cât și în plan psihic. Personalitatea voastră ar putea fi zdruncinată sau ați putea trăi niște evenimente explicite, la nivelul subtil al ființei voastre. Alții, însă, ar putea trăi, de acum încolo, o permanentă stare de agitație și îngrijorare

TAUR

Luna Neagră în Berbec vă va răscoli sectorul lucrurilor ascunse, reziduurile trecutului ori slăbiciunile trupești care vin pe arbore genealogic sau care vă marchează sănătatea, amplificând vulnerabilitățile înscrise în codul vostru genetic. Mesaje sau atenționări difuze, din primele zile ale acestui nou tranzit, de care va trebui să țineți cont.

GEMENI

Luna Neagră în Berbec afectează, în cazul vostru, sectorul relațiilor de prietenie. Unele prietenii, mai ales dacă sunt de conjunctură sau sunt menținute din interes, vor fi spulberate în perioada 27 ianuarie-21 octombrie. Contextul astral vă va da, încă din primele zile ale tranzitului Lunii Negre prin Berbec, mesaje și avertismente cu privire la natura unei relații sau la caracterul unui cunoscut.

RAC

Între 27 ianuarie și 21 octombrie, Luna Neagră tranzitează zodia Berbecului. Pentru voi, urmează o perioadă de nouă luni în care va trebui să găsiți forța interioară necesară pentru a face față unor situații neplăcute generate, de cele mai multe ori, de către rivali. De altfel, chiar din primele zile ale acestui tranzit, veți primi mesaje, sugestii sau avertismente cu privire la natura unor relații care nu sunt deloc ceea ce par a fi.

LEU

Luna Neagră în Berbec influențează, în cazul vostru, casa evoluției personale. Această perioadă (27 ianuarie și 21 octombrie) va sta sub semnul încurcăturilor, al necazurilor și al dezamăgirilor. Atenție la oamenii, ideile și instituțiile în care, la un moment dat, veți simți nevoia să vă implicați pentru a găsi, astfel, o soluție la complicațiile cu care vă confruntați.

FECIOARĂ

În intervalul 27 ianuarie-21 octombrie, cât durează tranzitul Lunii Negre prin Berbec, trebuie să fiți foarte atenți la toate detaliile care nu sunt de bun augur cu privire la un câștig, la un avantaj, la un ajutor sau la o reglementare de ordin material.

BALANȚĂ

Începând cu 27 ianuarie, Luna Neagră intră în Berbec și va pune la încercare sectorul relațiilor parteneriale. Chiar în zilele următoare, unii dintre voi pot primi semnale cu privire la degradarea unei relații (nesinceritate, lipsă de respect, incorectitudine, șicane, subminare).

SCORPION

Luna Neagră în Berbec va menține o atmosferă de neîncredere, va facilita neregulile de orice fel, împiedicând, până spre 21 octombrie, posibilitatea ajungerii la un acord sau a intrării în legalitate. Sunt de evitat conflictele la locul de muncă care pot atrage antipatii sau reacții umane greu de controlat (invidie, dorință de răzbunare).

SĂGETĂTOR

Luna Neagră tranzitează zodia Berbecului între 27 ianuarie și 21 octombrie, răstimp în care universul vostru afectiv va fi destul de puternic influențat. Vorbim despre stări interioare, trăiri și emoții care vor fi provocate de neîncredere, de lipsa de măsură.

CAPRICORN

Luna Neagră în Berbec tulbură relațiile de familie sau aspectele privitoare la patrimoniu, locuință, valorificare a unui bun. Unii dintre voi pot primi primele semne ale unor posibile tulburări de posesie sau de administrare a averii chiar în zilele următoare ori se pot alarma la auzul unor informații care privesc o situație similară cu cea prin care trec ei. În acest sector, lucrurile se vor complica, de aceea, ceea ce poate fi rezolvat acum nu trebuie să fie amânat.

VĂRSĂTOR

Luna Neagră în Berbec afectează, în cazul vostru, sectorul comunicării. Până pe 21 octombrie, acest tranzit va crea dezordine în idei, vă va expune riscului unor exprimări improprii și unor greșeli costisitoare. Veți fi nu doar combativi (în exces!) ci și conflictuali, neezitând să intrați în dispute la tot pasul. Contextul este defavorabil proceselor de învățare și susținerii examenelor.

PEȘTI

Tranzitul Lunii Negre prin Berbec în perioada 27 ianuarie-21 octombrie introduce destul de mult stres și multă dezordine generatoare de conflicte și împrejurări enervante prin complicațiile generate de disfuncțiile bănești. Chestiunile salariale ar putea privi contractele care se pot ajusta sau revizui, mergându-se până la nevoia de a returna o sumă primită în baza unui calcul incorect financiar sau greșit juridic.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop