Luke Perry îl va veghea de sus: iată cum arată fiul regretatului actor, mort în urma unui puternic atac cerebral

Cu imaginea lui de băiat nepăsător, cu zâmbetul arogant dar provocator și incitant, Luke Perry a dat viață unui personaj nemuritor în serialul care ne-a făcut adolescența mai frumoasă: Beverly Hills 90219. În anii 90 puține eleve de liceu nu visau în taină la Dylan McKay… Cine ar fi crezut că vom trăi momentul în care să spunem: Dumnezeu să-l odihnească! idolului adolescenței noastre, ucis fulgerător de un atac cerebral care nu i-a mai dat nicio șansă de supraviețuire. 

Jake Perry, o minune de băiat

Luke Perry a fost căsătorit timp de 10 ani cu Rachel Minnie Sharp – o fostă actriță –   cei doi având împreună un băiat și o fată. Actorul avea 27 de ani când s-a căsătorit cu Minnie, în cadrul unei ceremonii private unde au fost invitați doar o parte din colegii din serial. Se pare că iubitele lui, Brenda și Kelly au lipsit.

Singurul fiu, Jack, astăzi în vârstă de 22 de ani, este jucător profesionist de wrestling, foarte activ în rețelele de socializare cu numele de Jungle Boy (oare pentru că nu poartă tricouri?)

Interesant este că după anunțul făcut de familie, cu moartea actorului, comunitatea de Wrestling din întreaga lume și-a exprimat adâncul regret pentru pierderea suferită de fiul acestuia și susținerea morală a lui Jack în momentele grele pe care le traversează.

Jack Perry, care a moștenit printre altele, spiritul rebel al tatălui și podoaba capilară a mamei, a scris pe contul personal de Instagram o declarație care a topit inimile fanilor: “O să-mi fie dor de tine, în fiecare zi. O să fac tot ce-mi va sta în puteri să fii și în continuare mândru de mine. Te iubesc, tată!”

Foto: Facebook/Hepta

Citește și:

Brenda și Dylan din Beverly Hills 90210' au fost blestemați?

Actrița Ileana Stana Ionescu va fi distinsă cu Premiul Gopo pentru Întreaga Carieră

Regina Letizia a Spaniei a strălucit într-o rochie de piele. Este una dintre cele mai sexy apariții publice

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete